Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela, az Édes élet sztárja ajakfeltöltést kapott, csak épp nem tetszett neki az eredmény.

Pamela a beavatkozást követően nem volt elégedett: "Ez itt kisebb, mint ez" – mondta a doktornak, aki azonnal tűt ragadott, és újabb feltöltő anyaggal orvosolta az eredményt.

Berki persze győzködte, hogy így is jó, de sajnos a celeblányt újra meg kellett szúrni. Ennek persze Krisztián annyira nem örült, mert így a kezelés jóval drágább lett.

Heti trendjelentés: csipkekombinék és óriáscicik a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170324-heti-trendjelentes-szerepel-benne-scarlett-johansson-demi-lovato-zendaya.htmlNem igazán sok nagy sztárt láttunk ezen a héten a vörös szőnyegen, de közönséges darabokból így sem volt hiány. Szerencsére nemcsak szörnyülködni tudtunk, a hét kedvence ugyanis jó pillanatokat hozott nekünk. Trend--Mariah Carey mellbimbóival hívta fel magára a figyelmet: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170325-mariah-carey-mellbimboival-hivta-fel-magara-a-figyelmet.htmlNem először ütközik meg a világ Mariah Carey öltözékén, azaz egyes ruhadarabjai hiányán. Az énekesnő most a melltartót felejtette el. Trend--Kamera előtt fogdossa "beszélő" melleit Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/trend/20170325-kamera-elott-fogdossa-melleit-chrissy-teigen.htmlFura, vagy a legnagyobb jóindulattal is vicces videót osztott meg az Instagramon Chrissy Teigen. TrendOrigoHailey Baldwint a vécén ülve fotóztákhttp://www.life.hu/trend/20170325-hailey-baldwint-a-vecen-ulve-fotoztak-cimlapra.htmlHailey Baldwin címlapfotója enyhén szólva is sajátos. TrendOrigo3 sminktipp, amit ki kell próbálnod idén tavasszalhttp://www.life.hu/trend/20170323-3-sminktipp-amit-ki-kell-probalnod-iden-tavasszal.htmlAz évszakváltások, főleg a tavasz kezdete mindenkit kísérletező kedvűvé tesz. Ha te is így érzed, próbáld ki kedvenc sminkmesterünk, Larion Oscar tippjeit! Trend--A bikinivásárlás nehézségei egy plus size lány szemévelhttp://www.life.hu/trend/20170325--bikinivasarlas-nehezsegei-egy-plus-size-lany-szemevel.htmlA kis mellű lányok, mindig nagyobbat akarnak, akit pedig jókora idomokkal áldott meg a sors, néha - például bikinivásárláskor - örülnének, ha az anyatermészet fukarabb lett volna hozzájuk. Aliss Bonython az Instagramján illusztálja, hogy egy nagyobb kebelméretá csajnak bizony nem két perc, amire megtalálja az ideális bikinit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.