Húsz évet is letagadhat a korából Galambos Erzsi színésznő

fotó: Talán Csaba -
életkor színésznő Galambos Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A József Attila Színház társulatának színésznője, Galambos Erzsi elárulta, hogy mi tartja ilyen fiatalon.

A népszerű színésznő a Blikknek elmondta, hogy nem csak a jó géneknek köszönheti fiatalosságát. A hatalmas életszeretete, unokája mosolya és a Facebook segít neki abban, hogy 85 évesen is formában tartsa magát.

"Sokan kérdezik valóban, hogy mit teszek azért, hogy ennyi életerő van bennem. Én mindig nagyon pozitívan látom a világot, és azt szoktam mondani, hogy alapvetően az életet szeretem! Nyolcvanévesen rávettem magam arra, hogy megtanuljam a 21. század technikáit használni, hiszen másképp nem megy! Néhány éve regisztráltam a Facebookra, és azóta is rendszeresen használom. Nincs olyan este, hogy ne nézzek rá az interneten a hírekre, és ha látok egy aranyos állatfotót vagy egy remek receptet, azonnal megosztom a barátaimmal. Egyszerűen lenyűgözőnek tartom, hogy csak bekapcsoljuk a tabletet, és az internet által kinyílik az egész világ" – nyilatkozta a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő.

Galambos Erzsi húsz évet is letagadhat fotó: Talán Csaba

Galambos Erzsi jelenleg három előadásban játszik, a szabadidejében pedig sokat főz, és 10 éves Zsófi unokájával van. A színésznő kitűnő egészségnek örvend, és hálás, hogy a mai napig a színpadon lehet.

"Óriási ajándék az élettől, hogy azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek. Ez a pálya, amit magam mögött tudok, annyi örömet és boldog pillanatot szerzett, hogy mindig volt okom a jókedvre"nyilatkozta a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.