Elképesztő testet villantott Brooke Shields: Fotó!

modell fotó színésznő szexi Brooke Shields
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell-színésznő olyan fotót posztolt, amitől mindenki szája tátva maradt. Simán letagadhatna néhány évtizedet...

A színésznő nagyon fiatalon kezdte, és a karrierjét végigkísérte a szexualitás. 14 éves korában már provokatív plakátokon szerepelt, sőt, 11 évesen egy filmbeli szerepe szerint a szüzességét is elárverezték. Brooke Shields tehát már a kezdetek-kezdetén hozzászokott a meztelenkedéshez, a kamerához és a reflektorfényhez is.

The hard work is starting to pay off.

Brooke Shields (@brookeshields) által megosztott bejegyzés,

Az 51 éves Shields jó pár évet letagadhatna a korából. Nemrég egy új fotó került fel a közösségi oldalára, amin mindössze egy fürdőruhát visel.

Vélhetően sokan irigykednek az alakjára, hiszen úgy néz ki, mintha 30 éves lenne. Nem csoda, hogy a rajongói többezer kedveléssel jutalmazták Brooke fotóját, ugyanis ilyen fiatalos külsővel nem sokan rendelkeznek.

Élő adásban villantotta meg lába közét a szexi műsorvezetőhttp://www.life.hu/trend/20170327-elo-adasban-villantotta-meg-laba-kozet-a-musorvezeto.htmlBarbara Francesca Ovieni egy olasz sportcsatorna műsorvezetője, akit utolért minden tévés rémálma... TrendOrigoZaklina a világ legszexibb nagymamája – Elképedsz, ha megtudod a koráthttp://www.life.hu/trend/20170327-zaklina-a-vilag-legszexibb-nagymamaja.htmlElső, sőt többedik ránézésre is 30 év körüli nőnek gondolnánk Zaklinát, a szexi szerb divatbloggert, akinek fotói bejárták a világhálót, miután fény derült a valódi korára. TrendOrigoHúsz évet is letagadhat a korából Galambos Erzsi színésznőhttp://www.life.hu/trend/20170327-husz-evet-is-letagadhat-a-korabol-galamos-erzsi.htmlA József Attila Színház társulatának színésznője, Galambos Erzsi elárulta, hogy mi tartja ilyen fiatalon. Trend--Csúnyán elbánt a plasztikai sebész Hódi Pamelávalhttp://www.life.hu/trend/20170326-hodi-pamela-ajakfeltoltest-kapott.htmlHódi Pamela, az Édes élet sztárja ajakfeltöltést kapott, csak épp nem tetszett neki az eredmény. Trend--Heti trendjelentés: csipkekombinék és óriáscicik a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170324-heti-trendjelentes-szerepel-benne-scarlett-johansson-demi-lovato-zendaya.htmlNem igazán sok nagy sztárt láttunk ezen a héten a vörös szőnyegen, de közönséges darabokból így sem volt hiány. Szerencsére nemcsak szörnyülködni tudtunk, a hét kedvence ugyanis jó pillanatokat hozott nekünk. Trend--Kamera előtt fogdossa "beszélő" melleit Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/trend/20170325-kamera-elott-fogdossa-melleit-chrissy-teigen.htmlFura, vagy a legnagyobb jóindulattal is vicces videót osztott meg az Instagramon Chrissy Teigen. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.