Jennifer Hudson megmutatta hosszú combjait

Forrás: chrisjepson.com -
comb Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Hudson mostanában jól elvan a The Voice zsűritagjaként, de nemrég megmutatta, hogy még mindig ég benne a régi tűz, ráadásul őrülten dögös is!

Visszavonultan él Jennifer Hudson, már ami a koncertezéseket illeti. Az énekesnő a The Voice zsűritagjaként dolgozik, és lassacskán feledésbe is merülne, ha nem lenne ilyen dögös. Nemrég azonban megmutatta, hogy érdemes rá emlékezni! Új dalát adta elő egy neves klub színpadán, tette mindezt egy őrülten dögös szerelésben.

Jennifer Hudson Forrás: chrisjepson.com

Az énekesnő miniszoknyában és tűsarkúban mutatta meg idomait a színpadon. Az amerikai sztár sikeresen elkápráztatta a közönséget előadásával, és persze kinézetével. Jennifer Hudsonnak többször kellene mutogatnia gyönyörű lábait! Az énekesnő nem volt ám mindig ennyire dögös, éveken keresztül fogyókúrázott azért, hogy így nézzen ki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.