Zaklina a világ legszexibb nagymamája – Elképedsz, ha megtudod a korát

Forrás: Origo -
nagymama divatblogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első, sőt többedik ránézésre is 30 év körüli nőnek gondolnánk Zaklinát, a szexi szerb divatbloggert, akinek fotói bejárták a világhálót, miután fény derült a valódi korára. 

Kapaszkodjatok meg, Zaklina lassan 50 éves, betöltötte a 47. életévét, és két unokája is van! Lánya 28 éves. Az asszony a hirtelen jött népszerűséget arra használja, hogy megpróbálja rávenni a korban hozzá közel álló nőket, hogy éljék meg a vadabb oldalukat, és ne féljenek a merész ruhadaraboktól. A divatblogger nagyinak az Instagramon már 153 ezer követője van.

Forrás: Origo

Zaklina mondjuk könnyen beszél, tökéletes alakján még a tiniknek tervezett kreációk is remekül mutatnak.

Csúnyán elbánt a plasztikai sebész Hódi Pamelávalhttp://www.life.hu/trend/20170326-hodi-pamela-ajakfeltoltest-kapott.htmlHódi Pamela, az Édes élet sztárja ajakfeltöltést kapott, csak épp nem tetszett neki az eredmény. Trend--Heti trendjelentés: csipkekombinék és óriáscicik a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170324-heti-trendjelentes-szerepel-benne-scarlett-johansson-demi-lovato-zendaya.htmlNem igazán sok nagy sztárt láttunk ezen a héten a vörös szőnyegen, de közönséges darabokból így sem volt hiány. Szerencsére nemcsak szörnyülködni tudtunk, a hét kedvence ugyanis jó pillanatokat hozott nekünk. Trend--Mariah Carey mellbimbóival hívta fel magára a figyelmet: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170325-mariah-carey-mellbimboival-hivta-fel-magara-a-figyelmet.htmlNem először ütközik meg a világ Mariah Carey öltözékén, azaz egyes ruhadarabjai hiányán. Az énekesnő most a melltartót felejtette el. Trend--Hailey Baldwint a vécén ülve fotóztákhttp://www.life.hu/trend/20170325-hailey-baldwint-a-vecen-ulve-fotoztak-cimlapra.htmlHailey Baldwin címlapfotója enyhén szólva is sajátos. TrendOrigoKamera előtt fogdossa "beszélő" melleit Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/trend/20170325-kamera-elott-fogdossa-melleit-chrissy-teigen.htmlFura, vagy a legnagyobb jóindulattal is vicces videót osztott meg az Instagramon Chrissy Teigen. TrendOrigoHosszú Katinkánál és Shane Tusupnál nem lesz ma már cukibbhttp://www.life.hu/trend/20170324-hosszu-katinka-es-ferje-shane-tusup-nagyon-cukik.htmlKétségtelen, hogy Hosszú Katinka és Shane, aki legutóbb interjút adott a Life.hu-nak, az egyik legédesebb álompár. Ezt bizonyítja legfrissebb fotójuk is. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.