Orosz Barbara már nem vörös - Szőke lett a műsorvezető

vörös Orosz Barbara szőke hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbara vörös tincsei a műsorvezető védjegyének számítottak. Most azonban úgy érezte, változnia kell.

Meglepő videót osztott meg követőivel Orosz Barbara az Instagramon. Egy szépségszalonból jelentkezett be, elújságolta, hogy megváltoztatta a hajszínét. Hosszas győzködés után végre elszánta magát, és kipróbálta a szőke hajszínt. A végeredményre ugyan még várni kell, de azért a fejére csavart törülközőből kilóg annyi haj, hogy el tudjuk képzelni, milyen lesz az új szín.

Vicces összeállítás a ’80-as évek frizuráiról – Fotók!http://www.life.hu/trend/20170329-galeria-a-80-as-evek-frizuradivatjarol.htmlIlyen divattal nem volt könnyű tininek lenni a '80-as években, az akkor trendi frizurák visszatekintve szó szerint hajmeresztőek. Nézd meg galériánkat a legnevetségesebb hajkoronákról! Trend--Ashley Graham megmutatta retusálatlan testét: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170329-igy-nez-ki-a-retusaltaltan-ashley-graham.htmlA plus-size modellek sztárja ismét olyat mutatott, amit kevés modell mer bevállalni. Többek között a bátorsága miatt szeretjük Ashleyt. TrendOrigoA párizsi divathét legmerészebb trendjeihttp://www.life.hu/trend/20170328-parizsi-divathet-sminktrendjei-larion-oscar-sminkmestertol.htmlRepülj a képzelet szárnyán az intergalaktikus jövőbe a párizsi sikkes sminktrendekkel. Fantasztikus kollekciókat láthattunk a francia fővárosban: a hamisíthatatlan nőies báj elképesztően izgalmas sminkekkel fűszerezve jelent meg a kifutón. TrendOrigoÍme, Lise-Marie Sommerstad a legdögösebb kőművesnő - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170327-lise-marie-sommerstad-a-legdogosebb-komuvesno.htmlNem akármilyen foglalkozást választott magának a szőke bombázó: úgy döntött, kőműves lesz. Lise-Marie Sommerstad overallja alatt viszont elképesztő test lapul! TrendOrigoElképesztő testet villantott Brooke Shields: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170327-igy-nez-ki-ma-az-egykor-szexi-brook-shields.htmlA modell-színésznő olyan fotót posztolt, amitől mindenki szája tátva maradt. Simán letagadhatna néhány évtizedet... Trend--Jennifer Hudson megmutatta hosszú combjait http://www.life.hu/trend/20170327-jennifer-hudson-megmutatta-combjait.htmlJennifer Hudson mostanában jól elvan a The Voice zsűritagjaként, de nemrég megmutatta, hogy még mindig ég benne a régi tűz, ráadásul őrülten dögös is! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.