Durva plasztikai trend hódít Hollywoodban - a csípőnagyobbítás a legújabb őrület

fashion week plasztika csípő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol máshol lehetne a legújabb plasztikai trendek melegágya, mint Hollywood, ahol minden a külsőségekről szól, ahol mindenki egyre szebb, egyre fiatalabb akar lenni, és mindent megtennének, hogy az aktuális trendeknek megfeleljenek, vagy éppen ők maguk diktálják, hogy mi legyen az aktuálisan dögös. A legújabb hájp ezúttal a csípőnagyobbítás. Mutatjuk is, kik az elkötelezett hívei!

Manapság a világ vezető trendteremtői a Kardashianok, így ebből a buliból ők sem maradtak ki. Ezúttal a két kisebbik lányról van szó, a modellként dolgozó Kendallról, és akinél még jobban látszik a változás: Kylie-ról, aki az elmúlt időszakban kozmetikumaival robbantott hatalmasat. Ő egyébként nemcsak alakjában, de arcban is rengeteget változott néhány évvel ezelőtti önmagához képest, amikor az arca és a szája formája is egészen másmilyen volt.

Rajongói aggódnak, hogy Kendall Jenner is beáll a sorba, és Kim Kardashianéhoz hasonló csípőt műtett magának Forrás: AFP, Instagram/Kendall Jenner

De nemcsak ők, a gömbölyű idomaikról elhíresült Amber Rose és Nicki Minaj is sokat változtak az elmúlt években, így felmerül, hogy ők is ezt a plasztikai beavatkozást választották.

Kylie Jenner 2014-ben és most Forrás: Instagram/Kylie Jenner

Dr. Dev Patel, a Perfect Skin Solutions klinika igazgatója állítja, egyre fiatalabb lányok látogatják a plasztikai sebészeti klinikákat, és egyre több beavatkozást vállalnak a tökéletes alak érdekében. A beavatkozások között egyre előkelőbb helyet foglalnak el a gömbölyded formákat kialakító műtétek, mint a csípőbeavatkozás, amit gyakran a popsival együtt szabnak át, illetve nagyobbítanak.

Amber Rose alakja is sokat változott az elmúlt években Forrás: AFP, Instagram/Amber Rose

A kívánt hatást különböző implantátumokkal érik el, de a zsírinjekcióval is meglepő eredményeket lehet felmutatni.

Sőt, ha derékból végeznek még zsírleszívást, az is hozzájárul a nagyobb csípő látványához.

Nicky Minaj domborulatai, ha lehet, még nagyobbak lettek az évek alatt Forrás: AFP, Getty Images

Az egyre nagyobb érdeklődés ellenére azonban sokan inkább lebeszélik pácienseiket erről a fajta beavatkozásról, ami nagy kockázatokkal járhat.

A 10 legtorzabb plasztikaőrült, akik soha nem fognak leállni

Eddigi tapasztalataink szerint, aki egyszer belekezd a plasztikázásba, az nem tud leállni. Egyre többet akar változtatni magán, ami néhány esetben olyan elképesztően beteges formát ölt, ami már az emberi test megcsúfolásával egyenlő. Mutatjuk is a 10 talán legfanatikusabb plasztikáztatót, aki valószínűleg soha nem fog leállni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.