Heti trendjelentés – Anne Hathaway óriási divatbakit vétett

fashion week Anne Hathaway vörös szőnyeg divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten a csíkok, a pöttyök és a virágminták voltak a sztárok kedvencei, habár nem találta meg mindenki a hozzá illő szabást vagy éppen színt. A legrosszabbul öltözöttek listája így ezúttal is bővült: mutatjuk is őket!

Csíkok

A csíkos ebben a szezonban nagyon divatos. Jól tudják ezt a sztárok is, akik két egészen különböző stílusban mutatták be az új trendet. A kubai származású színésznő, Ana de Armas egy fiatalos, testhezálló fazont választott, míg Naomi Watts egy légiesebb, nőiesebb darabot.

Naomi Watts, Ana de Armas Forrás: AFP, Getty Images

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Pöttyök, minták

Jessica Chastain színes pöttyökkel és kis virágmintával díszített ruháját ezúttal kevésbé szerettük. Emma Roberts különleges hátkivágású, bolygómintás választása viszont telitalálat volt.

Jessica Chastain, Emma Roberts Forrás: Getty Images, Nothfoto

Ki választott jobban?

Virágok

A virágminták is visszaszöktek Hollywoodba. Kirsten Dunst és Charlize Theron is hatalmas virágmintákkal érkeztek a vörös szőnyegre, ráadásul mindkét ruha egy masnival volt kombinálva. Kirsten Dunst mezőket idéző ruhája nekünk jobban bejött.

Kristen Dunst, Charlize Theron Forrás: Getty Images

Melyik ruha tetszik jobban?

A hét legrosszabbjai

Scarlett Johansson múlt héten sem volt a kedvencünk, és ezúttal sem tetszett nekünk sem a ruhája, sem az összkép, ahogy Jennifer Hudson vállvillantós inggel kombinált miniruhája sem volt az igazi.

Jennifer Hudson, Scarlett Johansson Forrás: Getty Images

Ki hibázott nagyobbat?

Amikor az élet egy küzdelem

Anne Hathaway ezen a héten nagyon megszenvedett a ruhájával, ami mögül alig látott ki. Ennyire kényelmetlen, viselhetetlen ruhában sajnos csak kinevettetik magukat a sztárok.

Anne Hathaway Forrás: AFP, Northfoto
2017 a pucérság éve lesz? Így meztelenkedtek a sztárok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170329-igy-meztelenkedtek-a-sztarok-a-voros-szonyegen-2017ben.htmlAlig telt el pár hónap 2017-ből, máris kijelenthetjük, hogy ez az év a meztelenkedés éve lesz. Pedig tavaly is rendesen kitettek magukért a sztárok villantásügyileg, de az idei év ennél is nagyobb pucérságparákat hozhat a vörös szőnyegen. Nézzük 2017 eddigi legnagyobb villantóit! TrendOrigoA párizsi divathét legmerészebb trendjeihttp://www.life.hu/trend/20170328-parizsi-divathet-sminktrendjei-larion-oscar-sminkmestertol.htmlRepülj a képzelet szárnyán az intergalaktikus jövőbe a párizsi sikkes sminktrendekkel. Fantasztikus kollekciókat láthattunk a francia fővárosban: a hamisíthatatlan nőies báj elképesztően izgalmas sminkekkel fűszerezve jelent meg a kifutón. TrendOrigoÍgy csillogtak a celebek a Glamour-gálán - Mutatjuk a legütősebb ruhákat!http://www.life.hu/trend/20170324-a-2017es-glamour-gala-legemlekezetesebb-sztarruhai.htmlA csütörtök esti Glamour-gálán rengeteg celeb tiszteletét tette, nagy örömünkre még a csodás Palvin Barbi is jelen volt az eseményen. Mutatjuk a legdögösebb és legmeglepőbb ruhaválasztásokat! Trend--Ezek a világ leghíresebb szemüvegkeretei - Kitalálnád, hogy ki a gazdájuk? http://www.life.hu/trend/20170317-ezek-a-vilag-leghiresebb-szemuvegei.htmlFederico Maurer fotóművész szuper fotósorozatot készített a világ leghíresebb szemüvegeiről. Te megismernéd, hogy kihez tartoznak a különböző formájú keretek? Trend--Harmóniában az ébredező természettel: natúr smink tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20170320-termeszetesen-natur-smink-tavaszra.htmlA tavasz a megújulás és az újdonságok időszaka is egyben. Válaszd a hamvas barackot, a legüdítőbb, ártatlan árnyalatot ebben a szezonban. Trend--50 éves lett Lorelai Gilmore, azaz Lauren Graham, a Szívek szállodája sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170314-50-eves-lett-lorelai-gilmore-azaz-lauren-graham-a-szivek-szallodaja-sztarja.htmlLauren Graham ma ünnepli 50. születésnapját. Ennek alkalmából megmutatjuk, hogyan változott az elmúlt 30 évben a Szívek szállodája sokat fecsegő, kávémániás anyukája. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.