plasztikai beavatkozás Som-Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edina a természetes szépség híve, de két gyermek után már nem zárkózik el teljesen a plasztikai műtétektől sem. "Nem tudhatom, hogy valaha is szükségem lesz-e rá" – véli a csinos színésznő.

Som Balogh Edinán nem látszik, hogy két gyereknek adott életet, de ő érzi magán. Ugyan még mindig a természetes szépség híve, már nem zárkózik el teljesen a kisebb-nagyobb szépészeti beavatkozásoktól, bár még nem végeztetett el egyet sem.

Som-Balogh Edina nem zárkózik el a plasztikai műtétektől Forrás: Facebook/Som-Balogh Edina

"Továbbra is szeretem a természetességet, ám két gyermek anyukájaként nem tudhatom, hogy valaha is szükségem lesz-e rá. (...) Egyelőre mindent megteszek annak érdekében, hogy későbbre toljam ennek az időpontját" – mondta Edina, aki egyre jobban érzi, hogy milyen meggyötörtnek lenni. "A szépség alapvetően a jó közérzetben rejlik. Ám ahogy telik az idő, én is észreveszem, hogy egyre több törődést igényel a vékony bőröm. Könnyebben meglátszik rajtam az éjszakázás, főleg most, hogy egy pici babáról is gondoskodnom kell Noel mellett. Harminc felett és két gyermek után most már én is tudom, milyen fáradtnak és meggyötörtnek lenni" – mondta a Hot! Magazinnak Edina, aki nemrég meg is mutatta a kislányát, Lilient.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.