fashion week odtavasz2017 tavasz olcsó cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhasználódtak a tavaly vagy még korábban beszerzett tavaszi cipőid? Most megmutatjuk, hol szerezheted be a legújabb modelleket, ráadásul a legjobb áron!

Sneaker

Mióta visszatért a divatba, nagyon stabilan tartja a helyét: a sportcipők idén tavasszal is alapdarabnak számítanak. A már-már klasszikus darabnak mondható fehér mellett idén a púderszínek, különösen a rózsaszín és a fémes csillogás került előtérbe.

1. H&M 8990 forint 2. Asia Center 3500 Ft 3. Pull &Bear 4595 forint 4. Asia Center 3000 Ft 5. Bershka 6995 forint

Laposan is elegáns

Idén tavasszal a mokaszinok és a loaferek is hódítanak. Egyre inkább a „lapos cipőben is lehetsz elegáns” trendje hódít. Ráadásul most egy maszkulin darabban is igazán nőies lehetsz, ha megfelelő ruhával párosítod.

1. H&M 9990 forint 2. Pull&Bear 6995 forint 3. Asia Center 4500 forint 4. Deichmann 9900 forint 5. Mango 6995 forint

A klasszikus magas

Naná, hogy a magas sarok soha nem fog kimenni a divatból. Egy nude darabot mindenképpen érdemes beszerezni, de mellette érdemes egy-egy színes darabot is választani, amivel könnyen feldobhatod az egyszerű fehér pólós, farmeros szettedet.

1. Asia Center 4900 Ft 2. Asia Center 4900 Ft 3. Asia Center 4900 Ft 4. H&M 8990 forint 5. Bershka 6995 forint
Durva plasztikai trend hódít Hollywoodban - a csípőnagyobbítás a legújabb őrülethttp://www.life.hu/trend/20170330-durva-plasztikai-trend-hodit-hollywoodban-a-csiponagyobbitas-a-legujabb-orulet.htmlHol máshol lehetne a legújabb plasztikai trendek melegágya, mint Hollywood, ahol minden a külsőségekről szól, ahol mindenki egyre szebb, egyre fiatalabb akar lenni, és mindent megtennének, hogy az aktuális trendeknek megfeleljenek, vagy éppen ők maguk diktálják, hogy mi legyen az aktuálisan dögös. A legújabb hájp ezúttal a csípőnagyobbítás. Mutatjuk is, kik az elkötelezett hívei! Trend--2017 a pucérság éve lesz? Így meztelenkedtek a sztárok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170329-igy-meztelenkedtek-a-sztarok-a-voros-szonyegen-2017ben.htmlAlig telt el pár hónap 2017-ből, máris kijelenthetjük, hogy ez az év a meztelenkedés éve lesz. Pedig tavaly is rendesen kitettek magukért a sztárok villantásügyileg, de az idei év ennél is nagyobb pucérságparákat hozhat a vörös szőnyegen. Nézzük 2017 eddigi legnagyobb villantóit! TrendOrigoA párizsi divathét legmerészebb trendjeihttp://www.life.hu/trend/20170328-parizsi-divathet-sminktrendjei-larion-oscar-sminkmestertol.htmlRepülj a képzelet szárnyán az intergalaktikus jövőbe a párizsi sikkes sminktrendekkel. Fantasztikus kollekciókat láthattunk a francia fővárosban: a hamisíthatatlan nőies báj elképesztően izgalmas sminkekkel fűszerezve jelent meg a kifutón. TrendOrigoHeti trendjelentés: csipkekombinék és óriáscicik a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170324-heti-trendjelentes-szerepel-benne-scarlett-johansson-demi-lovato-zendaya.htmlNem igazán sok nagy sztárt láttunk ezen a héten a vörös szőnyegen, de közönséges darabokból így sem volt hiány. Szerencsére nemcsak szörnyülködni tudtunk, a hét kedvence ugyanis jó pillanatokat hozott nekünk. Trend--3 sminktipp, amit ki kell próbálnod idén tavasszalhttp://www.life.hu/trend/20170323-3-sminktipp-amit-ki-kell-probalnod-iden-tavasszal.htmlAz évszakváltások, főleg a tavasz kezdete mindenkit kísérletező kedvűvé tesz. Ha te is így érzed, próbáld ki kedvenc sminkmesterünk, Larion Oscar tippjeit! Trend--Így csillogtak a celebek a Glamour-gálán - Mutatjuk a legütősebb ruhákat!http://www.life.hu/trend/20170324-a-2017es-glamour-gala-legemlekezetesebb-sztarruhai.htmlA csütörtök esti Glamour-gálán rengeteg celeb tiszteletét tette, nagy örömünkre még a csodás Palvin Barbi is jelen volt az eseményen. Mutatjuk a legdögösebb és legmeglepőbb ruhaválasztásokat! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.