Bomba fotót posztolt Palvin Barbi: Ultraszexi!

fotó Palvin Barbara szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi ismét elképesztően gyönyörű, nem találunk szavakat. Ráadásul ezúttal egy magyar tehetség fotózta.

SP, azaz Éder Krisztián neve sokaknak ismerős lehet, hiszen a fiatal férfi komoly zenei karriert futott be hazánkban, ám egy ideje már Amerikában valósítja meg az álmait.

Palvin Barbara a 2017-es Glamour-gálán Fotó: Polyák Attila/Origo

Odakint viszont nem zenéléssel, hanem fotózással keresi a kenyerét, és időnként lencsevégre kapja a szintén magyar származású Palvin Barbit is, aki világhírű modellé nőtte ki magát. A szexi sztár olyan természetességgel pózolt a kamerák előtt, mintha mindennap ezt csinálná – ja, mert ezt csinálja!

A legkeresettebb modellek egyike, sosem marad munka nélkül, mi pedig nagyon büszkék vagyunk rá, hiszen különös szépségnek számít, akit senki nem tud elfelejteni.

@krisztianeder

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Hoppá! Palvin Barbi platinaszőke lett

A gyönyörű modell ezúttal igen erős, rikító sminkben tündököl, de ami ennél is megdöbbentőbb, hogy szőke tincsekkel látható a legújabb szelfijén. Vajon ez az igazi haja?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.