Nicki Minaj Paris Jackson vörös szőnyeg díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fashion Los Angeles Awards vörös szőnyeges felvonulása idén is hozott meglepetéseket. Míg tavaly Gigi Hadid áttetsző ruhája volt a legizgalmasabb divatpillanat, idén Nicki Minaj műhaja, az óriási karika-fülbevalók és néhány sokkoló cipő vitte a prímet. Mutatjuk is a részleteket! 

Paris Jackson

Michael Jackson lánya is tiszteletét tette a vörös szőnyegen. Az összhatás nem vett le minket a lábunkról, pedig a ruha közelebbről megnézve egyszerűen csodálatosan van kidolgozva.

Paris Jackson Forrás: Getty Images

Hailey Baldwin

A plasztikázásal megvádolt Hailey Baldwin az egyébként csodás nude ruháját combközépig érő csizmával és hatalmas karika-fülbevalóval egészítette ki, pedig fantasztikus is lehetett volna az összkép, de a lágy, romantikus és a vagány, dögös kombinációja ezúttal nem sikerült jól.

Hailey Baldwin Forrás: Getty Images

Nicki Minaj

Az énekesnő műhaja egyszerűen sokkoló, a térd alá lógó tincsek közönséges, ápolatlan hatást keltenek, ráadásul a cipőjét sem sikerült igazán jól megválasztania.

Nicki Minaj Forrás: Getty Images

Rebecca Romijn

Imádjuk a fekete és fehér kombinációját, de ez az overall felemás érzéseket keltett bennünk. Szerinted jól választott a színésznő?

Rebecca Romijn Forrás: Getty Images

Stella Maxwell

Palvin Barbi barátnője a klasszikus csillogást választotta, habár az elegancia helyett inkább a vagnyságra szavazott, amikor ezt a mély dekoltázst bevállalta, de legalább nem állt neki rosszul.

Stella Maxwell Forrás: Getty Images

Lily Aldridge

A szintén modell Lily Aldridge ruhája elsőre talán túlbonyolítottnak tűnik, pedig szuper a koncepció és a kivitelezés is.

Lily Aldridge Forrás: AFP

Kim Kardashian

Mint egy eltévedt hópehely, úgy festett a vörös szőnyegen Kim Kardashian. Ehhez ráadásul abszolút nem passzolt ez a vizes hatású haj.

Kim Kardashian Forrás: Getty Images

Fergie

Imádtuk az énekesnő cipőjét, de a ruha és a fülbevaló nem volt igazán jó választás. Szerintünk ennél sokkal jobban is fel tudna öltözni Fergie.

Fergie Forrás: Getty Images

Busy Philipps

A metálos csillogás ebben a szezonban nagyon megy. Busy Philipps is ehhez mérten választotta ki outfitjét. Abban viszont nem vagyunk biztosak, hogy a rosé és a klasszikus arany összeillenek-e.

Busy Philipps Forrás: Getty Images

Amanda Steele

A csillogásból az egész este terpesztve pózoló Amanda Steele-nél sem volt hiány, de fekete cipővel párosítani ezt a púder színű ruhát, nagy hiba volt. Az óriási fülbevaló nála is megvillant.

Amanda Steele Forrás: Getty Images

Charlotte McKinney

A dús kebleiről elhíresült modell ezúttal a visszafogottabb eleganciát választotta, és milyen jól tette. Fantasztikusan állt rajta ez az arany zakó és nadrág, a cipője pedig nagyon jól passzolt hozzá.

Charlotte McKinney Forrás: Getty Images

Kaia Gerber

Cindy Crawford lánya még csak 15 éves, és máris fantasztikusan néz ki, ráadásul az ízlése is kikezdhetetlen.

Kaia Gerber Forrás: Getty Images

Presley Gerber

Cindy Crawfordnak nemcsak a lánya, fia is megjelent az eseményen. Kaia mellett azért neki is jutott a szuper génekből.

Presley Gerber Forrás: Getty Images

Nick Jonas

Barna öltönyt ritkán látunk a kifutón, de Nick Jonas most bevállalta. Egyébként nem is állt neki rosszul, de a fehér gomb már túl sok.

Nick Jonas Forrás: Getty Images

Shaun Ross

Az albínó modell egyáltalán nem húzódik háttérbe, olyan szerelést választott, amire mindenki felfigyel. Japán ihletésű ruhájához jó magas talpú cipőt választott.

Shaun Ross Forrás: Getty Images

Ritka rendellenességek és betegségek a kifutón – Ők a divatvilág hősei


Szerencsére a divat világa ma már rég nem csak a tökéletességről szól – ezt bizonyítja az is, hogy egyre több cseppet sem szokványos, a tökéletességtől pedig igencsak távol álló, de a maguk nemében mégis tökéletes modell jelenik meg a kifutókon és a divatkampányokban. Nézzük, kik ők!

Heti trendjelentés – Anne Hathaway óriási divatbakit vétett http://www.life.hu/trend/20170330-heti-trendjelentes-szerepel-benne-anne-hathaway-scarlet-johansson-kirsten-dunst.htmlEzen a héten a csíkok, a pöttyök és a virágminták voltak a sztárok kedvencei, habár nem találta meg mindenki a hozzá illő szabást vagy éppen színt. A legrosszabbul öltözöttek listája így ezúttal is bővült: mutatjuk is őket! Trend--A 13 leghíresebb rúzs - Slágertermékek, amelyekért rajonganak a nőkhttp://www.life.hu/trend/20170330-a-13-leghiresebb-piros-ruzs-amelyekert-rajonganak-a-nok.htmlA tökéletes piros rúzsra rátalálni olyan, mint megtalálni az igazit. Egy felemelő pillanat, ami tele van jó érzéssel, várakozásokkal. Hiszen a tökéletes piros rúzs szinte minden ruhánkhoz passzol, mindent feldob, a legegyszerűbb outfitnek is színt ad, szinte kivirágzik tőle az ember. A klasszikus piros kevés nő sminktáskájából hiányzik, ha viszont neked még nincs, megmutatjuk, melyek a legközkedveltebb árnyalatok. Trend--2017 a pucérság éve lesz? Így meztelenkedtek a sztárok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170329-igy-meztelenkedtek-a-sztarok-a-voros-szonyegen-2017ben.htmlAlig telt el pár hónap 2017-ből, máris kijelenthetjük, hogy ez az év a meztelenkedés éve lesz. Pedig tavaly is rendesen kitettek magukért a sztárok villantásügyileg, de az idei év ennél is nagyobb pucérságparákat hozhat a vörös szőnyegen. Nézzük 2017 eddigi legnagyobb villantóit! TrendOrigoDurva plasztikai trend hódít Hollywoodban - a csípőnagyobbítás a legújabb őrülethttp://www.life.hu/trend/20170330-durva-plasztikai-trend-hodit-hollywoodban-a-csiponagyobbitas-a-legujabb-orulet.htmlHol máshol lehetne a legújabb plasztikai trendek melegágya, mint Hollywood, ahol minden a külsőségekről szól, ahol mindenki egyre szebb, egyre fiatalabb akar lenni, és mindent megtennének, hogy az aktuális trendeknek megfeleljenek, vagy éppen ők maguk diktálják, hogy mi legyen az aktuálisan dögös. A legújabb hájp ezúttal a csípőnagyobbítás. Mutatjuk is, kik az elkötelezett hívei! Trend--A párizsi divathét legmerészebb trendjeihttp://www.life.hu/trend/20170328-parizsi-divathet-sminktrendjei-larion-oscar-sminkmestertol.htmlRepülj a képzelet szárnyán az intergalaktikus jövőbe a párizsi sikkes sminktrendekkel. Fantasztikus kollekciókat láthattunk a francia fővárosban: a hamisíthatatlan nőies báj elképesztően izgalmas sminkekkel fűszerezve jelent meg a kifutón. TrendOrigoKristen Stewart egykor és most: a tinibálványtól a múzsáighttp://www.life.hu/trend/20170316-kristen-stewart-stilusevolucioja-igy-festett-egykor-es-most-a-szineszno.htmlFurcsa belegondolni, de a hamarosan 27. születésnapját ünneplő Kristen Stewart már 2002 óta jelen van a hollywoodi filmiparban és sztárvilágban. Sokan csak az Alkonyat-filmek miatt szeretik vagy éppen nem szeretik, pedig Kristen Stewart sokkal több egy tinibálványnál. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.