Molnár Anikó meghökkentő fotót posztolt

fotó Nagy Ő felismerhetetlen Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszoktuk, hogy Molnár Anikó időről időre újabb fotóval lepi meg rajongóit, de ezúttal nagyon mellélőtt. 

Az egykori Nagy Ő saját bevallása szerint még a levegőtől is hamar meghízik, folyamatosan küzd a kilókkal, ennek ellenére mégis mindig eléri valahogy, hogy bomba formában lássuk.

Nemrég meg is mutatta egy fotózáson, hogy mit jelent igazán dögösnek lenni. A munkáról készült videót rengetegen megnézték, hiszen mindenki kíváncsi volt arra, hogy mire készül a 44 éves sztár.

Most egy újabb fotóval örvendeztette meg a rajongóit a közösségi oldalán, de ez a képe talán nem volt a legjobb választás. Ha nem látnánk a hölgy nevét a fejlécen, nem biztos, hogy felismernénk Anikó arcát, ugyanis ez az irreálisan hatalmas napszemüveg mindent kitakar, ami lényeges lenne.

Természetesen akadtak olyanok, akiknek tetszett a napszemüveg, hiszen nem vagyunk egyformák, de véleményünk szerint sokkal jobb képek is készültek már Anikóról.

Tavaszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20170331-tavaszi-cipok-10-ezer-forint-alatt-szerezd-be-oket-a-legjobb-aron.htmlElhasználódtak a tavaly vagy még korábban beszerzett tavaszi cipőid? Most megmutatjuk, hol szerezheted be a legújabb modelleket, ráadásul a legjobb áron! Trend--Michelle Obama természetes frizurára váltott: Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170404-igy-nez-ki-michelle-obama-termeszetes-frizuraja.htmlMichelle Obama minden idők egyik legkedveltebb First Lady-je volt így nem csoda, hogy férje leváltását követően is foglalkozik vele a média. Michelle új frizurát villantott, amelyről fotó is készült. Trend--Trendjelentés a Los Angeles-i divatünneprőlhttp://www.life.hu/trend/20170403-trendjelentes-a-fashion-los-angeles-awards-voros-szonyegerol.htmlA Fashion Los Angeles Awards vörös szőnyeges felvonulása idén is hozott meglepetéseket. Míg tavaly Gigi Hadid áttetsző ruhája volt a legizgalmasabb divatpillanat, idén Nicki Minaj műhaja, az óriási karika-fülbevalók és néhány sokkoló cipő vitte a prímet. Mutatjuk is a részleteket! TrendOrigoCourtney Cox bikinire vetkőzött - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170404-courtney-cox-jol-nez-ki-bikiniben.htmlCorutney Cox lányával és barátnőjével ruccant ki a tengerpartra, ahol nem hagyta magán a ruháját. Kár is lett volna, ugyanis 52 évesen is remekül fest bikiniben. Trend--Terhesen rappel a fejkendőről a muszlim nő, Mona Haydarhttp://www.life.hu/trend/20170404-terhesen-rappel-a-muszlim-no-a-fejkendorol.htmlRengeteg tolakodó kérdést kapnak azok a muszlim nők, akik viselik a fejkendőt. Erről készített egy dalt Mona Haydar, aki videoklipet is forgatott a számhoz 8 hónapos terhesen. Korábban elképzelhetetlen lett volna, hogy egy muszlim nő ilyesmit tegyen. TrendOrigoBomba fotót posztolt Palvin Barbi: Ultra szexi!http://www.life.hu/trend/20170403-elkepesztoen-szexi-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi ismét elképesztően gyönyörű, nem találunk szavakat. Ráadásul ezúttal egy magyar tehetség fotózta.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.