Terhesen rappel a fejkendőről a muszlim nő, Mona Haydar

Forrás: Youtube/mona haydar -
hidzsáb fejkendő rap muszlim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg tolakodó kérdést kapnak azok a muszlim nők, akik viselik a fejkendőt. Erről készített egy dalt Mona Haydar, aki videoklipet is forgatott a számhoz 8 hónapos terhesen. Korábban elképzelhetetlen lett volna, hogy egy muszlim nő ilyesmit tegyen.

Dalban, méghozzá rappelve mondta el a 28 éves Mona Haydar, hogy milyen is a fejkendőt, más néven hidzsábot viselni akár szabad akaratból, akár nem. Videoklipet is forgatott a számhoz annak ellenére, hogy 8 hónapos terhes volt, amikor a videó készült. Sokáig elképzelhetetlen lett volna, hogy egy muszlim nő énekeljen, rappeljen, és terhesen vagy bármilyen módon videoklipet forgasson.

Terhesen rappel a muszlim nő Forrás: Youtube/mona haydar

Szerencsére azonban Mona Haydar már fel tudja hívni az emberek figyelmét azoknak a nőknek az életére, akik a fejkendő viselése mellett döntenek.

A dalszövegből kiderül, hogy rengeteg kellemetlen, számukra tolakodó kérdést kapnak másoktól emiatt.

Olyanokat, mint a milyen hosszú a hajad a kendő alatt, vagy nem izzadsz-e túlságosan, vagy nem érzed-e nagyon szorosnak. Világos, hogy azt szeretné elérni, az emberek tartsák tiszteletben a döntésüket, és ne kérdőjelezzék meg folyamatosan, valamint arra is fel szeretné hívni a figyelmet, hogy szeressék a nőket az egész világon úgy, ahogy vannak. Őket például a fejkendővel együtt – írja a Daily Mail.

Trendjelentés a Los Angeles-i divatünneprőlhttp://www.life.hu/trend/20170403-trendjelentes-a-fashion-los-angeles-awards-voros-szonyegerol.htmlA Fashion Los Angeles Awards vörös szőnyeges felvonulása idén is hozott meglepetéseket. Míg tavaly Gigi Hadid áttetsző ruhája volt a legizgalmasabb divatpillanat, idén Nicki Minaj műhaja, az óriási karika-fülbevalók és néhány sokkoló cipő vitte a prímet. Mutatjuk is a részleteket! TrendOrigoBomba fotót posztolt Palvin Barbi: Ultra szexi!http://www.life.hu/trend/20170403-elkepesztoen-szexi-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi ismét elképesztően gyönyörű, nem találunk szavakat. Ráadásul ezúttal egy magyar tehetség fotózta.Trend--Gáspár Bea egyre jobb formában van: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170403-igy-nez-ki-gaspar-bea-a-konyhafonok-forgatasan.htmlGáspár Bea nemcsak finomakat készít, hanem jól is néz ki. TrendOrigoSarka Kata szerint nem fontos a mellek méretehttp://www.life.hu/trend/20170403-sarka-kata-nem-tartja-fontosnak-a-mellmeretet.htmlMindig is fontos kérdés volt a méret, Sarka Kata azonban most pontot tesz ennek a végére. Elárulta, őt nem az érdekli, hogy kisebb vagy nagyobb-e a melle annak, aki szépségversenyre jelentkezik, hanem az egyénisége. TrendOrigoFelismerhetetlenné plasztikáztatta magát Rebecca Holdenhttp://www.life.hu/trend/20170402-rebecca-holden-felismerhetetlenne-plasztikaztatta-magat.htmlRebecca Holden alakította KIT szexi szerelőjét, Aprilt a Knight Rider című sorozatban. A színésznőre már rá sem lehet ismerni, ő is a plasztikszörnyek csapatát erősíti. Trend--Bugyit villantott Mádai Vivien A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/trend/20170402-bugyit-villantott-madai-vivien-a-nagy-duett.htmlVivien a Hooligans frontemberével, Csipával lépett színpadra A Nagy Duettben, a Rapülők számát adták elő. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.