A hónap sminktrükkje: amikor a jegeskávé inspirál

Forrás: Thinkstock -
fahéj jegeskávé szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha te is szereted a változatosságot, akkor próbáld ki az ínycsiklandó fahéjas jegeskávé sminket. Lesd el a lépéseket Larion Oscar sminkmestertől!

A körültekintő arctisztítás és hidratálás után egységesítsd a bőröd színét egy vitaminokban gazdag, folyékony alapozóval. A szem alatti területet világosítsd ki egy árnyalattal világosabb színű korrektorral, szépen dolgozd össze a kontúrszéleket, majd finoman púderezd le transzparens púderrel.

Orcáid természetes ragyogásához válassz egy üde bronzosítót. A bronzosító mindenkinek jól áll, csak tudni kell jól választani a pazar kínálatból.

Próbáld ki te is az ínycsiklandó fahéjas jegeskávé sminket Forrás: Thinkstock

A jelenlegi bőrszínedhez képest a bronzosító színe egy-két árnyalattal legyen csak sötétebb tónusú, akkor ideális lesz a végeredmény.

Ügyelj rá, hogy az arccsont alá tedd ívesen, kontúrmentesen a halánték irányába.

Highlighttal emeld ki a szemzugot. A mozgószemhéjadra fahéjárnyalatú szemhéjpúdert satírozz, majd a mélyítővonaladat egy hideg barna árnyalattal hangsúlyozd. A szempillák tövét mélyítsd fekete szemceruzával vékonyan, és a végén satírozd el, hogy összekeveredjen a fahéjárnyalattal.

Szempilláidat természetes, ívelő hatású, fekete szempillaspirállal fesd ki. Szemöldöködet áttetsző szemöldökbalzsammal fésüld ki, hogy szép fénye legyen, és rendezett hatást keltsen. Ajkad érzékiségéhez válassz fényes textúrájú, tejeskávé-árnyalatú ajakrúzst.

A hónap színe: a púderrózsaszínhttp://www.life.hu/trend/20170404-a-honap-szine-a-puderrozsaszin.htmlMárciusban a szikrázó mandarint, most pedig a lágy púderrózsaszínt választottuk a hónap színének. A pasztell idén is nagy trend lesz, különösen a rózsaszínes árnyalata. Nézzük is, hogy viselhetjük ezt a csodás színt. Trend--A 13 leghíresebb rúzs - Slágertermékek, amelyekért rajonganak a nőkhttp://www.life.hu/trend/20170330-a-13-leghiresebb-piros-ruzs-amelyekert-rajonganak-a-nok.htmlA tökéletes piros rúzsra rátalálni olyan, mint megtalálni az igazit. Egy felemelő pillanat, ami tele van jó érzéssel, várakozásokkal. Hiszen a tökéletes piros rúzs szinte minden ruhánkhoz passzol, mindent feldob, a legegyszerűbb outfitnek is színt ad, szinte kivirágzik tőle az ember. A klasszikus piros kevés nő sminktáskájából hiányzik, ha viszont neked még nincs, megmutatjuk, melyek a legközkedveltebb árnyalatok. Trend--3 sminktipp, amit ki kell próbálnod idén tavasszalhttp://www.life.hu/trend/20170323-3-sminktipp-amit-ki-kell-probalnod-iden-tavasszal.htmlAz évszakváltások, főleg a tavasz kezdete mindenkit kísérletező kedvűvé tesz. Ha te is így érzed, próbáld ki kedvenc sminkmesterünk, Larion Oscar tippjeit! Trend--Harmóniában az ébredező természettel: natúr smink tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20170320-termeszetesen-natur-smink-tavaszra.htmlA tavasz a megújulás és az újdonságok időszaka is egyben. Válaszd a hamvas barackot, a legüdítőbb, ártatlan árnyalatot ebben a szezonban. Trend--Ezek a világ leghíresebb szemüvegkeretei - Kitalálnád, hogy ki a gazdájuk? http://www.life.hu/trend/20170317-ezek-a-vilag-leghiresebb-szemuvegei.htmlFederico Maurer fotóművész szuper fotósorozatot készített a világ leghíresebb szemüvegeiről. Te megismernéd, hogy kihez tartoznak a különböző formájú keretek? Trend--Sminkelj úgy, mint a születésnapos Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/trend/20170320-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-reese-witherspoon.htmlReese Witherspoon színésznő törékeny, bájos alkat. Élmény, bárhol jelenik is meg. Harmonikus sminkje mindig kifogástalan, ezért is ragyog ki a tömegből. Ha te is a nyár típusba tartozol, akkor így készítsd el magadnak a színésznő sminkjét. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.