odtavasz2017 tavasz kabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár a nappalok egyre melegebbek, reggel és este mindenképpen elkel még egy tavaszi kabát, hogy ne fázzunk. Mutatjuk is, hol tudod jó áron beszerezni a legmenőbb fazonokat és legjobb színeket. 

Ballonkabát

Ez az a szabás, ami valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból, úgyhogy ha magadénak érzed, erre érdemes akár több pénzt is szánni. Elegáns, mégis praktikus viselet, ráadásul a klasszikus bézs árnyalaton túl már többféle színben is be tudod szerezni.

1. Zara 15 995 forint 2. Mango 17 995 forint 3. Asia Center 10 000 forint Forrás: Life.hu

Bomber

A tavalyi év nagy kedvence idén is hódít. Az átmeneti időben ideális választás a bomber, főleg ha az aktuális trendszínekben tudod beszerezni. Ilyen például a zöld és a púderrózsaszín, de a manapság nagyon trendi, felvarrókkal díszített kabátok is abszolút nyerő választásnak fognak bizonyulni.

1. Asia Center 9900 forint 2. Pull&Bear 8995 forint 3. H&M 9990 forint Forrás: Life.hu

Motoros dzseki

Egy bőr- vagy műbőr dzseki igazán vagány választás. A hagyományos fekete mellett ezt is megtalálhatod már púderszínekben és a szezonban trendi metál színben is.

1. Asia Center 9900 forint 2. Asia Center 9900 forint 3. H&M 14 990 forint Forrás: Life.hu

Virágminták

Ha tavasz, akkor virágminták. Könnyű, színes, vidám viselet, ami tényleg feldobja a mindennapokat, és biztosan nem maradsz benne észrevétlen.

1. Asia Center 11 900 forint 2. Asia Center 12 900 forint 3. New Yorker 12 590 forint Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.