Kim Kardashian fenék úszógumi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömhír látott napvilágot azok számára, akik szeretnék saját kezükben tartani Kim Kardashian hátsóját. Mostantól bárki számára elérhető.

Kim Kardashian hátsója a világ egyik legkelendőbb feneke. Valószínűleg szinte minden pasi elképzelte már, hogy milyen jó lenne egyszer élőben látni az ikonikus gömbölyű testrészt, amire félig-meddig mindenkinek lehetősége nyílik.

Íme a híres fenékről mintázott úszógumi Forrás: Kimoji.com

Ugyanis piacra kerül a Kardashian fenékről mintázott úszógumi, ami

kiköpött mása az eredetinek.

Meg kell hagyni, hogy jól időzítették a piacrakerülés időpontját, ugyanis a tavaszi-nyári szezon elején sokan vásárolnak vízi kellékeket, bár valószínűleg Kim fenekét azok is meg fogják venni, akiknek semmi szükségük egy újabb úszógumira.

A Kimoji Butt Pool Float névre keresztelt termék már elérhető a hivatalos weboldalon, és 98 dollárért, azaz 28000 Ft-ért lehet hozzájutni - írta meg a DailyMail.

Kim Kardashian találkozott a hasonmásával: eléggé kiakadt!

Kim Kardashiannál eléggé kicsapta a biztosítékot, amikor a bőrgyógyászati klinikán támadta le az állítólagos legjobb barátja, aki ráadásul a kamerák kereszttüzében odavonszolta a sztár hasonmását, Kamilla Osmant is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.