A vegyszermentes bőrápolás és magyar képviselőik - Élj természetesen!

tavasz szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A természetes szappanok, a natúrkozmetikumok, a színezékmentes testápolók világában, ahol ismeretlenek a szintetikus, állatokon tesztelt alapanyagok, viszont fontosak a környezettudatos tényezők, és az ökológiai lábnyomodat is csökkentheted, nos ebben a világban is nyüzsgő élet van. Mutatjuk is a kedvenc márkáinkat, amelyeket neked is feltétlenül ki kell próbálnod!

Pom-Pom

"Manapság minden bolti kozmetikumban találhatunk SLS-t, parabéneket, kőolajszármazékot és egyéb mesterséges összetevőket. Ezzel párhuzamos azt tapasztalhatjuk, hogy egyre több a bőrbetegség" - vallják a prémium natúr kozmetikumokat gyártó Pom-Pom tulajdonosai, akik szerint az elmúlt közel 80 év rámutatott arra, hogy a természettől való eltávolodás és a helyette teret nyerő laboratóriumi előállítás nem jó út.

1. Tisztító arcpakolás 2490 forint 2. Virágvizes arczselé 2490 forint 3. Baba masszázsolaj 2990 forint 4. Gyógynövényes ajakápoló 1290 forint 5. Problémamegoldó krém 3200 forint Forrás: Life.hu

Ilcsi

Molnár Dénielné, azaz Ilcsi néni az 50-es években kezdett el natúrkozmetikumokat gyártani. A természet szeretete, a mellékhatásoktól mentes bőrápolás igénye vezetett az Ilcsi mint márka megalakulásához. Ilcsi néni filozófiájához híven még ma is friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készítik termékeiket, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Több mint 100 féle növényt használnak termékeik előállításánál, amelyek nagy részét saját bioültetvényükön termesztik, a többit pedig vagy biogazdálkodásokból vásárolják, vagy vadon gyűjtjük be.

1. Meggy és kökény habkrém 2. 7 gyógyfüves pakolás 3. Kövirzsa tonik 4. Paradicsomos arc és testápoló krém 5. Sárgabarack zselé Forrás: Life.hu

Yamuna

A márka sikertörténete 2002-ben egy kis somogyi faluban, Somogyvámoson indult útjára. A természet szeretete és vállalkozási kedve sarkallta arra Kajtár Zsolt alapítót, hogy régi receptek után kutatva természetes alapanyagokból szappanokat készítsen. A termékportfólió a kezdeti 5-féle szappan után napjainkra több mint 300 termékre bővült. A termékek fejlesztésénél a modern, bőrbarát hatóanyagok és a gyógynövények kombinációjára helyezik a legnagyobb hangsúlyt.

1. Hidratáló joghurtos arckrém 2880 forint 2. Ligetszépeolajos fürdőbomba 550 forint 3. Alkoholmentes tonik 1230 forint 4. CC krém 3499 forint 5. Tavaszi kankalin sampon 1059 forint Forrás: Life.hu

SophieBello

Egy kis kézműves manufaktúráról van szó, ahol még a csomagolópapírt is maga a készítő, Gelencsér Zsófi festi. Ha szereted a törődést, amikor mindent saját kezűleg készítenek neked, akkor mindenképpen próbáld ki az alapvetően bio- illetve ellenőrzött ökológiai gazdálkodásokból származó, minőségi alapanyagokból előállított termékeket.

1. Kézmegújító krém 1700 forint 2. Rózsás ajakápoló 900 forint 3. Szempilla erősítő és ápoló 1500 forint 4. Csipkebogyó balzsam 2300 forint 5. Napsütés krémparfüm 2000 forint Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.