Kelly Brook modell fotó fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Brook ismét megmutatta magát, ám ezúttal egy unikornist is maga alá temetett a fotó kedvéért. 

Korábban is láthattunk már fotót a 37 éves sztárról, hiszen volt már rá példa, hogy fürdőruhában tette közszemlére a melleit. Korábban pedig azt is bevállalta, hogy megmutatja magát smink nélkül.

Kelly ezúttal egy olyan képet posztolt, amitől leesett az állunk. A sztárvilágban történnek néha vicces dolgok, de azért az nem mindennapi látvány, ahogy a szexi modell egy unikornist maga alá gyűrve pózol a medencében, és természetesen

anyaszült meztelen...

Suns Out Unicorns are Out!!!!!

Kelly Brook (@iamkb) által megosztott bejegyzés,

Palvin Barbi egy szál törülközőben pózol

Elképesztően szexi képet tett közzé Palvin Barbi a közösségi oldalán. Ráadásul még egy videóval is megörvendeztette a követőket.

Liza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnthttp://www.life.hu/sztarok/20170411-liza-minelli-volt-ferje-david-gest-meg-akarta-oletni-elton-johnt.htmlLiza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnt. A producer azért küldött bérgyilkost az énekesre, mert Elton rájött, hogy a férfi valójában meleg! TV + Sztárok--Pintér Tibor kiborult a terhesség miatt - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170411-pinter-tibor-kiborult-a-terhesseg-miatt.htmlPintér Tibor kiborult, amikor kolléganői közölték vele a szuper hírt: mindketten terhesek. TV + SztárokOrigoPumped Gabó lebukott- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170411-pumped-gabo-lebukott-megcsalas-video.htmlPumped Gabó és Ági kapcsolata komoly válságba került. A pumpálós srác egy másik lánnyal szűrte össze a levet, de úgy tűnt, sikerült kimagyaráznia magát - egészen mostanáig...TV + Sztárok--Klapka György végrendeletéből sok vagyontárgy hiányzikhttp://www.life.hu/sztarok/20170411-klapka-gyorgy-regi-vegrendeletebol-sok-minden-hianyzik.htmlNem írt új végrendeletet Klapka György, így egy évekkel ezelőtti dokumentummal folytatták le a hagyatéki tárgyalást. Ebből azonban -mint kiderült-, sok vagyontárgy hiányzik. TV + Sztárok--Gyulán kezdett új életet Dombóvári Vanda, az RTL Klub egykori műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170410-gyulan-kezdett-uj-eletet-dombovari-vanda.htmlDombóvári Vanda három hónapja költözött vissza Budapestről Gyulára, a szülővárosába. Az egykori tévés visszautasíthatatlan állásajánlatot kapott, így új életet kezdett.TV + Sztárok--Száraz Dénes eljutott az Everest alaptáborighttp://www.life.hu/sztarok/20170410-szaraz-denes-az-everest-alaptabor-utan-az-island-peaket-veszi-be.htmlEgy kisebb álom már megvalósult: Száraz Dénes a Magyar Everest Expedíció 2017 tagjaként nyolc nap alatt felért az expedíció alaptáborába, ahonnan folytatja útját az Island Peak 6.189 méteres csúcsára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.