Kiss Ramóna szexi combfixre vetkőzött a Barátok köztben

vetkőzés Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna lassan búcsút mond a Barátok köztnek, ahol már évek óta főszereplő. Karaktere azért még megmutatta, talán utoljára, dögös oldalát: szexi combfixben láthatták a nézők Kiss Ramónát.

Kiss Ramóna lassan búcsút int a Barátok köztnek, hogy új kihívások elé nézzen. Több mint 15 év után hagyja ott a színésznő a Mátyás király teret. Ramóna nyárig látható a sorozatban, de máris méltóképp búcsúzik rajongóitól: még utoljára megmutatta magát dögös combfixben. Karaktere, Szentmihályi Zsófi ebben a szerelésben szerette volna visszacsábítani magához Ádámot, akit Solti Ádám alakít.

Kiss Ramóna nagyon dögös Forrás: RTL Klub

"Solti Ádám partner egy ilyen helyzetben. Egyszer kellett felvennünk a jelenetet. Tizenöt év után, ugyanezzel a stábbal, ugyanebben a környezetben ez már rutin"mondta a Borsnak Kiss Ramóna, aki azt is elárulta, hogy

párját ez nem zavarja, hiszen tudja, hogy a munka része.

Kiss Ramóna talán utoljára mutatta meg a nézőknek az idomait, amire sokan irigyek lehetnek. A színésznő elárulta, minek köszönheti a csodás alakját. "A genetika és a sport. Gyerekkorom óta sportolok, ha nem mozgok, hiányzik. A kajáról meg sosem mondok le" – mondta Rami.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.