Készítsd el a születésnapos Renée Zellweger sminkjét

Forrás: Red Online Magazine -
Bridget Jones szépségápolás smink Renée Zellweger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen imádnivaló Renée Zellweger, aki az életvidám, bohókás Bridget Jonesként lopta be magát a szívünkbe. A színésznő 48. születésnapja alkalmából ellestük szépségtrükkjeit, amiket most Larion Oscar sminkmester mutat be nektek! 

Pirospozsgás bőre ártalmatlan bőrpírral kezdődött, amitől olyan kislányos, egészségtől kicsattanó volt a megjelenése. Ám később kiderült, hogy rosaceás bőre van, ami a bőr túlzott értágulata. Hogy mitől van, még a szakemberek is csak találgatják. Éppen ezért Renée havonta egy speciális oxigénkezelésen és mikrodermabrázión esik át, hogy a bőrét fiatalon tartsa. Ez egy hatásos módszer a kipirosodásra hajlamos bőrre.

Pirospozsgás bőre ártalmatlan bőrpírral kezdődött Forrás: Red Online Magazine

Ha neked is rosaceás bőröd van, zöld színű korrektorral eltüntetheted a kellemetlen pirosodást. Először tedd fel a zöld korrektort szépen eldolgozva, majd erre vidd fel a bőrszíneddel megegyező árnyalatú alapozót, és fixáld le púderrel.

Napi rutinjában az alapos arctisztítás mellett a színésznő nagy gondot fordít a bőrének ápolására.

Ez fontosabb számára, mint maga a smink, ezért arcolajokkal kényezteti a bőrét, és magas faktorszámú fényvédővel védi az arcát.

A színésznő nagy gondot fordít a bőre ápolására Forrás: Getty Images, Northfoto

Az alapozás előtt pórusminimalizáló báziskrémet masszíroz a bőrébe, ezután kézzel viszi fel ultravékonyan az alapozót. Csak a T-zónára használ púdert, és a szem alatti terület álcázására. Orcáit általában szabadon hagyja, elvétve használ arcpírt. Szemöldökét csak kifésüli, hogy még fiatalosabb legyen a megjelenése.

Mélyen ülő szemformája miatt a szemhéj általában rejtve marad, így a szemfestésnél az alsó szemhéjra fókuszál.

A mozgó szemhéjára fényes, bézs színt használ. Az alsó pillatövet hideg barna szemceruzával élénkíti, ami tökéletesen kiemeli kék szemét. Szempilláit fekete, természetes hatású szempillaspirállal festi ki. Ajkát kedvenc, hamvas rózsa árnyalatú ajakrúzsával festi ki.

6 divathóbort, amit nem sírunk vissza a 80-as évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20170412-divathobortok-amiket-nem-sirunk-vissza-a-80as-evekbol.htmlAhogy minden évtizedet, a 80-as éveket is meghatároznak bizonyos stílusjegyek, amelyekre visszatekintve sokszor csak nevetni tudunk, pedig akkor, ott, a legmenőbbnek számítottak. Nézzük, a 80-as évek divathóbortjait! Trend--Tavaszi bőrápolási tippek nőknek és férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20170412-tavaszi-borapolasi-tippek-noknek-es-ferfiaknak-egyarant.htmlAz évszakváltás automatikus velejárója a megújulás. Nemcsak a természet, mi magunk is, és bőrünk is megújul. Larion Oscar most elmondja, mire van szüksége a bőrödnek tavasszal! Trend--A vegyszermentes bőrápolás és magyar képviselőik - Élj természetesen!http://www.life.hu/trend/20170407-szepsegapolasi-termekek-amiket-ki-kell-probalnod-iden-tavasszal.htmlA természetes szappanok, a natúrkozmetikumok, a színezékmentes testápolók világában, ahol ismeretlenek a szintetikus, állatokon tesztelt alapanyagok, viszont fontosak a környezettudatos tényezők, és az ökológiai lábnyomodat is csökkentheted, nos ebben a világban is nyüzsgő élet van. Mutatjuk is a kedvenc márkáinkat, amelyeket neked is feltétlenül ki kell próbálnod! Trend--A hónap sminktrükkje: amikor a jegeskávé inspirálhttp://www.life.hu/trend/20170405-a-honap-sminktrukkje-a-fahejas-jegeskave-smink.htmlHa te is szereted a változatosságot, akkor próbáld ki az ínycsiklandó fahéjas jegeskávé sminket. Lesd el a lépéseket Larion Oscar sminkmestertől! Trend--A hónap színe: a púderrózsaszínhttp://www.life.hu/trend/20170404-a-honap-szine-a-puderrozsaszin.htmlMárciusban a szikrázó mandarint, most pedig a lágy púderrózsaszínt választottuk a hónap színének. A pasztell idén is nagy trend lesz, különösen a rózsaszínes árnyalata. Nézzük is, hogy viselhetjük ezt a csodás színt. Trend--A 13 leghíresebb rúzs - Slágertermékek, amelyekért rajonganak a nőkhttp://www.life.hu/trend/20170330-a-13-leghiresebb-piros-ruzs-amelyekert-rajonganak-a-nok.htmlA tökéletes piros rúzsra rátalálni olyan, mint megtalálni az igazit. Egy felemelő pillanat, ami tele van jó érzéssel, várakozásokkal. Hiszen a tökéletes piros rúzs szinte minden ruhánkhoz passzol, mindent feldob, a legegyszerűbb outfitnek is színt ad, szinte kivirágzik tőle az ember. A klasszikus piros kevés nő sminktáskájából hiányzik, ha viszont neked még nincs, megmutatjuk, melyek a legközkedveltebb árnyalatok. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.