Tyra Banks 43 évesen is gyönyörű - Fotó!

2017.04.20. 20:40

Mindegy, hol jelenik meg Tyra Banks, ahol ő feltűnik ugyanis, ott egyből megfagy a levegő. A modell még 43 évesen is gyönyörű, ezt be is bizonyította a legutóbbi eseményen, ahol mindenki csak rá tudott figyelni.

New Yorkban vett részt egy tévés eseményen Tyra Banks, és mindenkinek elállt tőle a lélegzete. A 43 éves modell jól tudja, hogyan hívja fel magára a figyelmet, és ez ezúttal is sikerült. Kor ide vagy oda, rá még mindig lehet irigykedni, hiszen elképesztően néz ki. 

Tyra Banks 43 évesen is gyönyörűForrás: WireImage/2017 Desiree Navarro/Desiree Navarro

Tyra Banks elegáns, virágos kosztümjével is kitűnt az összes sztár közül, a szeme pedig, mintha világított volna, csak úgy vonzotta mások tekintetét. Nem vitás, a sztárnak ezúttal is sikerült bebizonyítania, hogy még mindig olyan vadító, amilyen egykor volt, és ezen még az sem változtat, hogy nemrég vált édesanyává, első gyermeke ugyanis tavaly januárban született

Eladó Tyra Banks New York-i luxusotthona
A szupermodell Tyra Banks 17,5 millió dollárért árulja New York-i otthonát. Az ingatlan Manhattan városrész Battery City Park negyedében található. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Tyra Banksfotó