Leonardo DiCaprio rendszeresen jár testkezelésekre

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dobn Rmbi -
Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nehezebben tudja elfogadni Leonardo DiCaprio, hogy öregszik. Nemcsak az arcán, de a testén is látszik, hogy bizony már nem fiatal. A színész milliókat költ különböző testkezelésekre, de annyira azért nincs kétségbeesve, hogy edzésre vetemedjen.

Leonardo DiCaprio, aki nem mellesleg az élet császára, folyamatosan gyönyörűbbnél gyönyörűbb nők mellett látható, mindig valamilyen tökéletes testű szépség oldalán bukkan fel az Oscar-díjas színész. Barátnői olyan fiatalok, hogy lassan már a lányai is lehetnének, ezt pedig Leonardo DiCaprio is tudja, sőt, érzi! Főleg mostanában, mert a bulizás és az evés sokkal fontosabb számára, de már nem bírja úgy, ahogy egykor.

Leonardo DiCaprio modell barátnőjével Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dobn Rmbi

"

Egy ideje azonban elszörnyedve nézegeti a tükörben öregedő testét, változó vonásait és ráncait"

Palvin Barbi bikiniben szexizik - Videó!http://www.life.hu/trend/20170421-palvin-barbi-szexi-videot-posztolt.htmlElképesztő videó látott napvilágot Palvin Barbiról. A fiatal szépség falatnyi bikiniben napfürdőzik egy egzotikus vízparton. Videó! Trend--Tavaszi parfümmámor - Találd meg a saját illatodathttp://www.life.hu/trend/20170411-ezeket-a-parfumoket-probald-ki-tavasszal.htmlAmikor kisüt a nap, kinyílnak a virágok, és lombkorona kerül a fákra, valahogy megváltozik az ember hangulata, néha még az ízlése is. Valahogy nyitottabbak, derűsebbek, lazábbak leszünk az évszakváltást követően. Ehhez az új életérzéshez pedig újfajta illat kell: találd meg velünk a kedvencedet! Trend--Kinyomoztuk a 91 éves Erzsébet királynő sminktitkaithttp://www.life.hu/trend/20170411-erzsebet-kiralyno-sminkjet-elemezte-sminkmesterunk-larion-oscar.htmlNem véletlenül hívják a színek királynőjének, a 91. születésnapját ünneplő II. Erzsébet a klasszikus eleganciát bátran ötvözi a színekkel. Semmit nem bíz a véletlenre, így általában magának készíti a sminkjét, bár lehet, hogy nem ártana pár új fogással beújítani azt a bizonyos fenséges rutint. Trend--Tyra Banks 43 évesen is gyönyörű - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170420-tyra-banks-43-evesen-is-gyonyoru.htmlMindegy, hol jelenik meg Tyra Banks, ahol ő feltűnik ugyanis, ott egyből megfagy a levegő. A modell még 43 évesen is gyönyörű, ezt be is bizonyította a legutóbbi eseményen, ahol mindenki csak rá tudott figyelni. Trend--Catherine Zeta-Jones megmutatta a dekoltázsát - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170420-catherine-zeta-jones-megmutatta-dekoltazsat.htmlA színésznő alakjára nem lehet panasz, hiszen még 47 évesen is nyugodtan magára ölthet mélyen dekoltált ruhákat! Catherine Zeta-Jones a legutóbbi rendezvényen ellopta a show-t, mindenki az ő melleit bámulta. Trend--Eva Longoria Hawaii egyik szigetén szexizik - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170420-eva-longoria-bikiniben-pozol-maui-szigeten.htmlA Született feleségek sztárja ismét megmutatta formás combjait. Egy szál fürdőruhában napfürdőzik Maui szigetén. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.