Palvin Barbi bikiniben szexizik - Videó!

szexi Sports Illustrated videó Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő videó látott napvilágot Palvin Barbiról. A fiatal szépség falatnyi bikiniben napfürdőzik egy egzotikus vízparton. Videó! 

Modellek ezreinek álmát valósította meg Palvin Barbi, aki fiatal kora ellenére hihetetlen sikereket ér el a szakmájában: legutóbb a Sports Illustrated felkérésére állt kamerák elé (nem először), és egy olyan forró hangulatú videót dobtak össze, amitől mindenkinek tátva maradt a szája.

A tökéletes testű 23 éves szépség hihetetlen könnyedséggel vette az akadályt, és úgy szexizett a fotóssal, hogy valószínűleg a helyszínen is többen zavarba jöttek.

Az Instagramra kiposztolt felvételt egy nap alatt közel 90 ezren tekintették meg, ami sokat elárul Barbi népszerűségéről.

Spend your Wednesday afternoon swooning over the gorgeous @realbarbarapalvin! | @curacaotb @avilabeachhotel

Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) által megosztott bejegyzés,

Hoppá! Palvin Barbi platinaszőke lett

A gyönyörű modell ezúttal igen erős, rikító sminkben tündököl, de ami ennél is megdöbbentőbb, hogy szőke tincsekkel látható legújabb szelfijén.

Kinyomoztuk a 91 éves Erzsébet királynő sminktitkaithttp://www.life.hu/trend/20170411-erzsebet-kiralyno-sminkjet-elemezte-sminkmesterunk-larion-oscar.htmlNem véletlenül hívják a színek királynőjének, a 91. születésnapját ünneplő II. Erzsébet a klasszikus eleganciát bátran ötvözi a színekkel. Semmit nem bíz a véletlenre, így általábam magának készíti a sminkjét, bár lehet, hogy nem ártana pár új fogással beújítani azt a bizonyos fenséges rutint. Trend--Tyra Banks 43 évesen is gyönyörű - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170420-tyra-banks-43-evesen-is-gyonyoru.htmlMindegy, hol jelenik meg Tyra Banks, ahol ő feltűnik ugyanis, ott egyből megfagy a levegő. A modell még 43 évesen is gyönyörű, ezt be is bizonyította a legutóbbi eseményen, ahol mindenki csak rá tudott figyelni. Trend--Catherine Zeta-Jones megmutatta a dekoltázsát - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170420-catherine-zeta-jones-megmutatta-dekoltazsat.htmlA színésznő alakjára nem lehet panasz, hiszen még 47 évesen is nyugodtan magára ölthet mélyen dekoltált ruhákat! Catherine Zeta-Jones a legutóbbi rendezvényen ellopta a show-t, mindenki az ő melleit bámulta. Trend--Eva Longoria Hawaii egyik szigetén szexizik - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170420-eva-longoria-bikiniben-pozol-maui-szigeten.htmlA Született feleségek sztárja ismét megmutatta formás combjait. Egy szál fürdőruhában napfürdőzik Maui szigetén. Trend--Sminktetoválás: igen vagy nem?http://www.life.hu/trend/20170418-sminktetovalas-igen-vagy-nem.htmlA tetoválás a sminkesek rémálma! Ahogy az életünk, úgy szokásaink is változnak, és ez így van rendjén. Ami tegnap még tetszett, az nem biztos, hogy holnapután, vagy akár egy év múlva is tetszeni fog, de a divat is többször megváltozik ennyi idő alatt, így minden tartós beavatkozást érdemes többször is átgondolni. TrendOrigoÍgy szexizik szülés után 1 hónappal Irina Shayk: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170419-ilyen-szexi-a-frissen-szult-irina-shayk.htmlIrina Shayk megmutatta milyen fantasztikus alakja van a szülés után 1 hónappal. Ez egyszerűen felfoghatatlan! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.