virág anyák napja ajándék képeslap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan úgy érzik, túl nagy feladat kitalálni, hogy a legkedvesebbet milyen ajándékkal lepjük meg. Pedig sokkal egyszerűbb, mint gondolnád: kérdezd meg tőle mindennap, hogy van, és mond, hogy szereted. Ennél többet aligha lehetne adni a mindennapokban, de anyák napján, amikor még ezenfelül is szeretnénk kedveskedni anyukánknak, akkor meglephetjük valami tárgyi vagy élmény ajándékkal is. Mutatjuk a mi ötleteinket.

Virágcsokor

Ha éppen nem áll rendelkezésedre egy virágos mező, ahol magad kötheted meg az anyák napi csokrot, akkor keresd fel valamelyik kedvenc virágkötődet. A Wild Flower Barban például már most gőzerővel készülnek, hogy a legszebb virágokat adhassák az anyák napi vásárlóknak.

Forrás: Facebook/Wild Flower Bar

Reggeli

Egy anyák napja sem indulhat jobban annál, ha nem kell korán felkelni és a család elé tenni a reggelit, hanem az ágyban lehet maradni egy csodás reggelivel. Ha nincs kifejezetten ötleted, akkor nézd meg a mi receptjeinket, csinálj akár palacsintát, akár muffint vagy szendvicset, a kávét se felejtsd el mellőle.

Forrás: Thinkstock

Közös program

Meg tudod mondani, mikor terveztetek utoljára anya-lánya programot? Ha nem, akkor éppen itt az ideje egynek. Lehet ez egy közös séta, egy mozi vagy egy egész napos városnézés. A lényeg, hogy olyat csináljatok, amit mindketten szerettek.

Forrás: Thinkstock

Valami személyes

Ismered a scrapbook technikát? Ha nem, itt az ideje, hogy megismerkedjetek, ez ugyanis a személyre szabott ajándékok tárházát nyújtja. Csak egy régi családi kép kell hozzá akár rólatok vagy anyukád gyerekkorából. Ezen túl néhány papírra és pár kiegészítőre lesz szükséged, amit bármelyik hobbiboltban be tudsz szerezni. Inspirációért nézd meg ezt a videót:

Ékszer

Sokaknak talán sablonos ajándék, pedig az ékszernek tényleg szinte minden nő örül, úgyhogy ha idén egy tárgyi ajándékban is szeretnéd kimutatni a szeretetedet, válassz valamit édesanyád ízlése szerint.

Forrás: Pandora

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.