Áll a bál Medveczky Ilona kivillanó mellbimbója miatt

Forrás: Polyák Attila/Origo -
mellbimbó Medveczky Ilona villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kálmán Imre Teátrum megnyitóján olyan történt Medveczky Ilonával, ami még sosem: félrecsúszott a ruhája, és kivillant a mellbimbója.

A művésznő először szólalt meg a kínos eset miatt, szerinte a melleivel kapcsolatos felhajtás nem méltó a nívós eseményez.

Medveczky Ilona először nyilatkozott kivillanó mellbimbójáról Forrás: Polyák Attila/Origo

"Nem is a divatbaki miatt érzem rosszul magam, hanem amiatt, hogy olyan cikket közöltek az ünnepségről, ami egész egyszerűen méltatlan. Való igaz, hogy kissé félrecsúszott a ruhám, és kivillant az, ami nem tartozik a közönségre. Erről persze azonnal készítettek egy fotót a bulvárlapok. Én pontosan tisztában vagyok vele, hogy hírértékkel bír az efféle jelenet, csak az bánt, hogy senki nem jött oda megkérdezni tőlem, hogy miért vagyok ott a megnyitón, mit tettem le az asztalra az elmúlt hetvenhat évben, netán miért villant ki a mellem. Pedig mindenre választ adtam volna! Ehelyett csak annyit közöltek a színházi eseményről, hogy kilátszott a mellem, és amikor észrevettem, hogy fotóznak, agresszívan kirohantam a teátrumból. Ebből nyilván egy szó sem igaz, és sajnálom, hogy csak ennyit fogtak fel mindenből egyes újságírók. Remélem, egyszer majd a több évtizedes munkásságomról is érdeklődnek" - mondta csalódottan Medveczky Ilona a Ripostnak.

Mennyit költ egy nő szépségápolásra? Nem fogod elhinni!http://www.life.hu/trend/20170418-mennyit-kolt-egy-no-szepsegapolasra-most-kiderul.htmlMeglepő felmérés látott napvilágot, a SkinStore ugyanis az amerikai nők szépségápolási szokásait vizsgálta, pontosabban azt, hogy mennyi pénzt adnak ki különböző kozmetikumokra. Ebből kiderült, hogy egy átlagos amerikai nő körülbelül 90 millió forintot is elkölthet szépségápolási termékekre életében, ami félelmetesen nagy összeg. Trend--Bambi-póz a legújabb őrület az Instagramon - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170426-bambi-poz-az-instagram-legujabb-orulete.htmlIdőről időre elindul egy őrület, amit aztán egyre több ember követ főként az Instagramon. A legújabb a Bambi-póz: ha így ülsz, akkor biztosan rengeteg lájkot kapsz. TrendOrigoVarga Andris nyerte a Mr. Universal Ambassador Hungary-t: Videó!http://www.life.hu/trend/20170426-o-lett-a-mr-universal-ambassador-hungary-nyertese.htmlA Mister Universal Ambassador Hungary megtartotta első magyar férfi modell- és szépségversenyét, a nyertese a 19 éves Varga Andris lett. Trend--Sarka Kata hatalmas dekoltázst villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170426-sarka-kata-hatalmas-dekoltazst-villantott.htmlSarka Kata saját műsorában igyekszik a legjobb formáját hozni, ezért szexibbnél szexibb ruhákban köszönti a vendégeit. Legutóbb egy mélyen kivágott darabot öltött magára, és senki nem tudta levenni a szemét brutális dekoltázsáról. TrendOrigoExtrém és sokkoló szerelések Amerika legzúzósabb fesztiváljárólhttp://www.life.hu/trend/20170424-extrem-es-sokkolo-szerelesek-amerika-legdurvabb-fesztivaljarol-a-coachellarol.htmlAmerika leghíresebb fesztiválján az elmúlt két hétvégén több százezer ember fordult meg. A celebek kedvenc partisorozata a legőrültebb arcokat vonzza. A fesztiválokon már-már klasszikusnak számító hippis outfitek helyett most az őrültebb kreációkat mutatjuk meg! Trend--Készítsd el a születésnapos Renée Zellweger sminkjéthttp://www.life.hu/trend/20170418-keszitsd-el-a-szuletesnapos-renee-zellweger-bridget-jones-sminkjet.htmlEgyszerűen imádnivaló Renée Zellweger, aki az életvidám, bohókás Bridget Jonesként lopta be magát a szívünkbe. A színésznő 48. születésnapja alkalmából ellestük szépségtrükkjeit, amiket most Larion Oscar sminkmester mutat be nektek! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.