Menyasszonyi ruhák 30 ezer forint alatt

esküvő menyasszonyi ruha költségvetés menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahány esküvő, annyiféle költségvetés áll rendelkezésére a házasulandó párnak, így teljesen természetes, hogy valaki akár százezreket is költhet a menyasszonyi ruhára, mások pedig tízezreket. Egyértelműen az utóbbi a nehezebb eset, de valójában ekkor sem kell kétségbeesni, és máris a legrosszabb minőségű esküvői ruhát megrendelni az Aliról. Mi inkább a következőket ajánljuk!

Az első és legfontosabb, hogy a kis költségvetésű menyasszonyi ruha nem kell, hogy egyenlő legyen a rossz minőséggel és borzalmas szabással. A tízezrekért Kínából rendelt menyasszonyi ruhák viszont a legtöbb esetben ilyenek. Így ezek helyett mi inkább az itthon is megtalálható fast fashion márkák kínálatát és egyéb, megbízható rendelős oldalakat ajánlunk. Itt abroncsos, hercegnős ruhát ugyan nem találhatunk, de a letisztultabb stílus szerelmesei könnyen megtalálhatják a számításukat.

A klasszikus

Ha az egyértelműen menyasszonyos hosszú fazont szeretnéd viselni a nagy napon, akkor ehhez hasonló ruhák között válogathatsz.

1. Asos 55 font 2. Asos 65 font 3. H&M 11.990 forint 4. Asos 48 font 5. Mango 29.995 forint 6. Fashiondays.hu Zee Lane 22.490 forint Forrás: Life.hu

A rövid

Ha egy kicsit vagányabb vagy, vagy szeretnél egy kicsit eltérni a hagyományostól, akkor a rövid ruhákat is érdemes feltérképezned.

1. Asos 65 font 2. Fashiondays.hu Zee Lane 14.390 forint 3. H&M 12.990 forint 4. Asos 45 font 5. H&M 17.990 forint 6. Asos 55 font Forrás: Life.hu

A virágos

A kis költségvetésű esküvőknél sokszor jól működik a lazább, hippisebb stílus, amihez egy virágos ruha tökéletes passzol.

1. Reserved 12.995 forint 2. Mango 27.995 forint 3. Asos 70 font 4. Asos 80 font 5. Fashiondays.hu Lipsy London 21.578 forint 6. Asos 24 font Forrás: Life.hu

Álomesküvő 1. rész - Találd meg a tökéletes menyasszonyi ruhát

Szereted a magyar divatot? Szeretnéd, ha személyre szabott menyasszonyi ruhád lenne? Bemutatjuk kedvenc esküvői ruha tervezőinket! A részletekért kattints ide!
Így készül a toszkán hangulatú esküvői sminkhttp://www.life.hu/trend/20160601-igy-keszul-a-toszkan-hangulatu-eskuvoi-smink.htmlVárady Polett ezúttal egy toszkán hangulatú esküvői sminket készített. Te is esküvőre készülsz? Lesd el Polett tippjeit! TrendOrigoMég soha nem láttál ennyire menő esküvői táncot – Videó!http://www.life.hu/trend/20150808-meg-soha-nem-lattal-ennyire-meno-eskuvoi-tancot.htmlA hagyományos lassúzás mellett jó pár éve divatba jöttek a rendhagyó, kreatív esküvői táncok, amelyekkel az ifjú pár meglepi a vendégeket. Ennek egy kiváló példáját láthatjátok most!TrendOrigoAz 5 legnagyobb hiba, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napjánhttp://www.life.hu/trend/20160610-tipikus-hibak-amiket-minden-menyasszony-elkovet.htmlTény, hogy a legtöbb menyasszony túlszervezi az esküvőjét, és így sokszor pont a lényeg vész el. De nem is csoda: olyan komoly iparág épült már az egész esküvősdi köré, hogy az ember hajlamos teljesen beleveszni, vagy még rosszabb, belebolondulni az egész szervezésbe. Hogy megkönnyítsük éppen menyasszonyi teendőiket ellátó olvasóink helyzetét, megosztunk most velük 5 tipikus hibát, amit mindenki elkövet az esküvőszervezés közben. Trend--5 sminkbaki, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napjánhttp://www.life.hu/trend/20160401-5-sminkbaki-amit-semmikeppen-ne-kovess-el-az-eskuvod-napjan.htmlAz esküvő minden menyasszony számára az a nap, amikor tökéletesen akar kinézni. Mindannyian mesés ruhát, csodás hajat és gyönyörű sminket szeretnének, és cseppet sem vicces, amikor valami félrecsúszik. Ezért a legjobb, ha minden téren felkészült vagy. Nézzük, mit tehetsz azért, hogy tökéletes legyen az esküvői sminked. Trend--A legnagyobb sztáresküvők és a legcsillogóbb menyasszonyi ruhák 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161209-menyasszonyi-ruhak-2016ban.htmlTavaly Sofia Vergara esküvője volt a legnagyobb durranás, idén pedig Eva Longoria és José Bastón frigyére voltak leginkább kíváncsiak az emberek. Azt se felejtsük el persze, hogy itthon is napokig beszédtéma volt egy esküvő, méghozzá Szabó Zsófié. Nézzük, milyen ruhákat viseltek az év celeb menyasszonyai. TrendOrigo5 tiltólistás ruha esküvőrehttp://www.life.hu/trend/20160713-tiltolistas-ruhak-eskuvore.htmlMár nagyban dübörög az esküvőszezon, így ideje átvenni, melyek azok a tiltólistás ruhák, amelyeket semmiképpen ne vegyél fel esküvőre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.