A hónap sminktrükkje - Dobd fel a napodat egy kis csillogással!

Forrás: Thinkstock -
szépségápolás smink sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha te is imádod a nyolcvanas éveket, akkor ezt a sminket mindenképpen próbáld ki. Ez a korszak az élénk, sőt harsány színek kavalkádjával teremtett valami elképesztően újat. Most újratöltve még izgalmasabb lesz a végeredmény, ha ötvözöd a krémes textúrákat a fényessel. 

Alapok

Az alapos arctisztítás és hidratálás után egységesítsd bőröd szerkezetét egy, a bőrtípusod szerint választott primerrel. Ezt követően egységesítsd bőröd színét kedvenc folyékony alapozóddal, és finoman púderezd le a T-zónát. Szemöldöködet élénkítsd a hajtöveddel harmonizáló árnyalatú szemöldökceruzával, majd fésüld ki a felesleget. Szemöldökspirállal fésüld enyhén felfelé és kifelé a szemöldöködet, így nagyon trendi, mai lesz.

Egységesítsd bőröd színét kedvenc folyékony alapozóddal Forrás: Thinkstock

Smaragdzöld, zafírkék, pink

Szemhéjad egészére a mélyítővonalig satírozz egy vibráló smaragdzöld szemhéjkrémet. Ebből a fenséges zöld színből, tegyél az alsó szempillasor külső szélére is egy keveset. A szemzugtól az alsó pillatőbe tegyél fényes zafírkék szemhéjpúdert, amit a külső sarkánál moss össze a zölddel. A szemzugtól a szemöldökig tegyél egy kevés pinket és szépen mosd össze a kontúrokat. Ahhoz, hogy a színek vibrálóak legyenek, tegyél egy kevés feketét fent a szempillák tövébe, majd alul húzd ki a vízvonaladat fekete ceruzával.

Smaragdzöld-zafírkék-pink smink Forrás: Thinkstock

Koronázd meg

Szempilláidat ébenfekete szempillaspirállal koronázd meg. Az arccsontodra tegyél egy pici highlightot, és az arccsont alá egy kis bronzosítót. Ajkadat egy vizes hatású, áttetsző szájfénnyel fesd ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.