Féktelen jelmezbál a 2017-es Met-gálán: Fotók!

jelmezbál MET gála vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Met-gála az Oscarnál is izgalmasabb divatünnep, ahol a sztárok igazán elengedhetik a fantáziájukat. Az idei évben is bravúros témát írt ki a Metropolitan Museum. A tavalyi szintén nagy dobásnak számító "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" után az idei évben Rei Kawakubo divattervező munkássága, a Comme des Garçons volt a téma.

A témaválasztás egyébként azért is nagyon különleges, mert habár sokszor választják egy-egy tervező munkásságát az este tematikájának, élő tervezők közül csak Yves Saint Laurent volt kiválasztott 1983-ban. 2017-ben újra egy élő tervező, Rei Kawakubo mellett döntöttek a szervezők, aki az elmúlt évtizedek egyik legmeghatározóbb és legkülönlegesebb divatteremtője. A Metropolitan Museum egy kiállítást is szervezett az este köré, ahol bemutatták a tervezőnő márkájának, a Comme des Garçonnak a legmeghatározóbb vonalait.

Idén Rei Kawakubo mellett döntöttek a szervezők Forrás: Getty Images

A tervezőnő jelmezszerű, drámai kollekciói a Met-gála vörös szőnyegén is visszaköszöntek. A szervezők a témaválasztásban korunk esztétikáját akarták megfogni egy olyan tervező által, akinek a munkássága a divat állandó újradefiniálásában ragadható meg. Mutatjuk is a legemlékezetesebb darabokat a hétfői estéről, döntsétek el, kinek a ruhája illeszkedett leginkább a koncepcióba.

/1705/Bizar20175295053Ajándékok anyák napjárahttp://www.life.hu/trend/20170427-anyak-napi-ajandekok.htmlSokan úgy érzik, túl nagy feladat kitalálni, hogy a legkedvesebbet milyen ajándékkal lepjük meg. Pedig sokkal egyszerűbb, mint gondolnád: kérdezd meg tőle mindennap, hogy van, és mond, hogy szereted. Ennél többet aligha lehetne adni a mindennapokban, de anyák napján, amikor még ezenfelül is szeretnénk kedveskedni anyukánknak, akkor meglephetjük valami tárgyi vagy élmény ajándékkal is. Mutatjuk a mi ötleteinket. Trend--Heti trendjelentés: a világ legcsúnyább nője csipkében tündökölthttp://www.life.hu/trend/20170428-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lizzie-velasquez-blake-lively-ashley-graham.htmlA héten csodálatos ruhákat láthattunk a vörös szőnyegen, habár Blake Lively nyomába senki se érhetett. Máris mutatjuk a részleteket! Trend--Így lesz tartós és csókálló a rúzsod - Tippekhttp://www.life.hu/trend/20170418-igy-lesz-tartos-es-csokallo-a-ruzsod-tippek.htmlKi ne szeretne egész nap biztosan tartó piros ajkat, amivel akár még csókot is nyomhat kedvese szájára? Magyarország leghíresebb sminkmestere, Larion Oscar most elárulja a rúzsfixálás fortélyait! TrendOrigoMennyit költ egy nő szépségápolásra? Nem fogod elhinni!http://www.life.hu/trend/20170418-mennyit-kolt-egy-no-szepsegapolasra-most-kiderul.htmlMeglepő felmérés látott napvilágot, a SkinStore ugyanis az amerikai nők szépségápolási szokásait vizsgálta, pontosabban azt, hogy mennyi pénzt adnak ki különböző kozmetikumokra. Ebből kiderült, hogy egy átlagos amerikai nő körülbelül 90 millió forintot is elkölthet szépségápolási termékekre életében, ami félelmetesen nagy összeg. Trend--Extrém és sokkoló szerelések Amerika legzúzósabb fesztiváljárólhttp://www.life.hu/trend/20170424-extrem-es-sokkolo-szerelesek-amerika-legdurvabb-fesztivaljarol-a-coachellarol.htmlAmerika leghíresebb fesztiválján az elmúlt két hétvégén több százezer ember fordult meg. A celebek kedvenc partisorozata a legőrültebb arcokat vonzza. A fesztiválokon már-már klasszikusnak számító hippis outfitek helyett most az őrültebb kreációkat mutatjuk meg! Trend--Sminktetoválás: igen vagy nem?http://www.life.hu/trend/20170418-sminktetovalas-igen-vagy-nem.htmlA tetoválás a sminkesek rémálma! Ahogy az életünk, úgy szokásaink is változnak, és ez így van rendjén. Ami tegnap még tetszett, az nem biztos, hogy holnapután, vagy akár egy év múlva is tetszeni fog, de a divat is többször megváltozik ennyi idő alatt, így minden tartós beavatkozást érdemes többször is átgondolni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.