sminkmester szépségápolás Hollywood Margot Robbie Angelina Jolie smink Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ők Hollywood sokat irigyelt üdvöskéi. Hogy mi a közös bennük? Bámulatos színészi alakításuk mellett irigylésre méltó módon sminkelik magukat. Lesd el a sztárok szépségtrükkjeit!

Emma Stone

Hollywood aranykorát idézi fenséges megjelenése. Imádja a többlépcsős arcápolást. Első lépés a hialuronsavas, hidratáló arctisztító, ami hidratálja a bőrét. Ezután jöhet az ápolás: esszenciális arcolajat használ bőre szépségének megőrzése érdekében. A bőrtökéletesítéshez primert is használ, ami ragyogóvá teszi az arcbőrét, és segíti, hogy még tökéletesebb legyen az alapozás. Imádja a könnyű folyékony alapozót, amivel egységesíti a bőrszínét, púderrel fixálja a végén, hogy tökéletes legyen a megjelenése.

Emma Stone megjelenése Hollywood aranykorát idézi Forrás: AFP

Rózsás árnyalatú arcpirosítóval emeli ki az arccsontját. Szemöldökét szemöldökceruzával élénkíti, majd száliránynak megfelelően kifésüli a felesleget. A szemfestéshez először homokszínt satíroz a mozgószemhéj egészére, majd bronzbarnát a szemhéj külső széléhez és picit az alsó szempillatőhöz vékonyan. Arany színnel kiemeli a mélyítővonalat, és egy kifelé vastagodó fekete tusvonallal koronázza meg a szemfestését. A szempilláit szintén fekete, dúsító hatású szempillaspirállal festi ki. Ajkára általában a kedvenc Hollywood Red árnyalatú ajakrúzsát használja.

Angelina Jolie

A színésznő körül csak úgy sistereg a levegő. Kifinomultan tökéletes. Mi elbűvölő szépségének titka? Nagy gondot fordít a bőre ápolására, odafigyel a táplálkozásra, valamint a bőséges folyadékpótlásra. Sminkjének tökéletessége a láthatatlan primer, mely egységesíti a bőr szerkezetét, ezután lényegesen kevesebb alapozóra van szükség.

Angelina Jolie mindig kifinomultan tökéletes Forrás: Newsweek Magazine

El szokta hagyni a pirosítót, hogy még ártatlanabb legyen megjelenése. Szemöldökének íve és színe mindig élénk, ezáltal még kifejezőbb a szemhangsúlya. Mozgó szemhéjára világos, púderszerű szemhéjpúdert tesz, tiszta és ártatlan hatást kelt, majd a szemét kifelé vastagodó tusvonallal emeli ki, amit finoman elsatíroz. Alul a szem külső szélétől a szemközépig szép átmenettel vékonyan hangsúlyozza barna szemhéjpúderrel a szempillatövét, így fokozva szemének titokzatosságát. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal bolondítja meg. Telt ajka általában természetes árnyalatú, de ha az esemény megkívánja, érzéki vörös ajakrúzzsal fokozza a hatást.

Margot Robbie

Az új Marilyn Monroe, mondják a „rossznyelvek”, és talán nem is véletlen, hiszen ultranőies megjelenése, kisugárzása maradandó élményt nyújt. A sztár ötvözi a klasszikus, halhatatlan sminket a fashionista újdonságokkal, amitől még izgalmasabb a karaktere. A porcelánszerű tökéletes bőrének a titka, hogy kókuszolajjal ápolja, és a sminkelés előtt pórusminimalizáló primert használ.

Margot Robbie-t az új Marilyn Monroe-nak nevezik Forrás: AFP

A HD finomságú folyékony alapozót kézzel masszírozza be, majd transzparens porpúderrel fixálja. Szempillái tövét finoman egy középbarna árnyalatú szemhéjpúderrel hangsúlyozza, amit kontúrmentesen elsatíroz, ezért olyan finom a tekintete. Fent a szempillái tövébe fekete, ultravékony tusvonalat húz. Szempilláit természetes hatású fekete szempillaspirállal festi. Szemöldökét élénkíti, majd felfelé fésüli, hogy könnyed legyen a kinézete. Érzékien telt ajkát a trendi, narancsospiros árnyalatú ajakrúzzsal hangsúlyozza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.