Dukai Regina szerint a Miss Balaton több, mint a többi szépségverseny

Miss Balaton szépségverseny Dukai Regina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina is a Miss Balaton felkészítői közt kapott helyet. A negyedik balatoni királynőválasztásra nem csak vékony lányokat válogattak be – mondta Regina, aki azt is elárulta, mi az, amivel mindenképpen rendelkeznie kellett annak, aki lehetőséget kapott a megmérettetésre.

Dukai Reginától azt is megtudhattuk, hogy miért több és jobb a Miss Balaton a többi szépségkirálynős megmérettetésnél.

Kicsi, nagy, pakolós? Táskák a tavaszi-nyári szezonrahttp://www.life.hu/trend/20170426-taskak-a-tavaszi-nyari-szezonra.htmlMilyen színű és formájú táskákat érdemes beszerezni a tavaszi-nyári szezonra? Mutatunk néhány szuper darabot, amelyek között bátran válogathatsz! Trend--Ashley Graham meztelen mellbimbót villantott: Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170504-ashley-graham-megmutatta-meztelen-mellbimbojat.htmlElképesztően forró fotók kerültek elő Ashley Grahamről. A plus size modell megvillantotta az intim testrészeit is. TrendOrigoEgy luxusautó árát költötte arcára Louis Padronhttp://www.life.hu/trend/20170504-louis-padron-egy-luxusauto-arat-koltotte-arcara.htmlA 25 éves Louis Padron büszke plasztikai műtéteire, és arra, hogy úgy néz ki, mint egy élő baba. TrendOrigoAudrey Hepburn 7 mondata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170426-audrey-hepburn-7-idezete-a-szepsegrol.htmlA bájos színésznő ma ünnepelné 98. születésnapját. Audrey Hepburn életét sokan tündérmesének gondolták, de a filmbéli csillogás a mindennapjaiban nem volt általános. Ennek ellenére Audrey a kikezdhetetlen stílusérzék, de a belső szépség és a segítőkészség megtestesítője is, így megfontolandóak a szavai. TrendOrigoCara Delevingne modell kopaszra borotválta a fejét - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170503-cara-delevingne-kopaszra-borotvalta-a-fejet.htmlCara Delevingne az egyik leghíresebb modell manapság, aki nemcsak manökenként, hanem színésznőként is babérokra tör. Most teljesen új külsővel jelentkezett: leborotválta gyönyörű hajkoronáját. Trend--A hónap színe: az orgonalilahttp://www.life.hu/trend/20170426-a-honap-szine-az-orgonalila.htmlA tavasz utolsó hónapjában köszöntjük az orgonát, amit nemcsak anyák napi virágként imádunk, hanem inspirációs forrásként is. A többféle lila színben pompázó virág ihlette ezúttal a hónap színét. Trend--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.