40 éves lett a vad angyal, Natalia Oreiro

2017.05.18. 21:17

2000 márciusában, a legnagyobb szappanopera-kultusz idején kezdték el vetíteni hazánkban a Vad angyal című sorozatot, amit két évvel azelőtt kezdtek el forgatni Argentínában. A cserfes, nyitott szívű fiatal főszereplő, Natalia Oreiro minden tévénéző szívébe belopta magát alakításával, olyannyira, hogy 20 év után is a Vad angyal főcímdala jut eszünkbe a színésznőről, aki ma ünnepli 40. születésnapját.

Sokan azt gondolják, hogy argentin, pedig Natalia Montevideóban, Uruguayban született. Már egészen kicsi korában vonzotta a színészkedés, így nyolcévesen el is kezdett színiórákra járni. Tizenkét éves korától reklámfilm-meghallgatásokra járt: közel 30 reklámban szerepelt, köztük a legnagyobb márkák, a Coca-Cola, a Pepsi és a Johnson & Johnson reklámfilmjeiben. 
Még mindig csak tinédzser, tizenhat éves volt, amikor eldöntötte, hogy Argentínába költözik megvalósítani az álmait. El is kezdett különböző sorozatokban játszani, persze kezdetben csak kisebb szerepeket kapott.

Natalia Oreiróról 20 év után is a Vad angyal főcímdala jut eszünkbeForrás: Youtube

A nagy áttörést az itthon egyébként nem ismert Un Argentino en New York (Egy argentin New Yorkban) című film hozta meg számára 1998-ban. A zenés filmben énekhangját is megmutathatta, és a film nézettségi rekordokat döntött. Ez az év kiemelkedő volt a karrierje szempontjából, a film után ugyanis megkapta Milagros szerepét a Vad angyalban, és első lemezét is ebben az évben vették fel. Ez egyébként hazánkban platinalemez lett. A 2000-es évek elejére közel 80 országban vetítették a sorozatot. Karrierje ekkor volt igazán csúcson, de persze utána is jöttek a sorozatok és a hanglemezek. A másik igazán híres sorozata a Te vagy az életem című telenovella lett 2006-ban, ebben egy bokszolót alakított, és újra korábbi partnerével, Facundo Aranával játszott együtt. 

A Vad angyalban és a Te vagy az életem című sorozatban is Facundo Aranával játszott együttForrás: Northfoto

Természetesen közben kozmetikai cégektől is kapott ajánlatokat a bájos arcú színésznő, és az Esquire magazin is beválogatta a legszexibb élő nők közé. Az Avon és a Loréal is készített vele reklámfilmet, ráadásul a saját divatmárkáját is létrehozta. Natalia testvére, Adriana divattervezést tanult Uruguayban, így közösen alapították meg a Las Oreiro nevű brandet, ami online shopként működik 2009 óta. Egy ruha vagy egy bőrtáska 100 ezer forint körül kapható, egy pulóver 50 ezer forint körül van az Oreiro testvérek egyébként túl sok izgalommal nem kecsegtető márkájában. 

A színésznőt az Esquire magazin is beválogatta a legszexibb élő nők közéForrás: AFP/Alberto Pizzoli
Natalia Oreirovörös szőnyegszületésnapVad Angyal