szépségápolás smink tartós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki szeretné, ha fél nap után már elmozdulna a sminkje a helyéről? Ez a legrosszabb dolog, amit a sminkelés kapcsán el tudunk képzelni. De nem is kell ennek megtörténnie: a tökéletes előkészítésen múlik minden. 
  • A még látványosabb hatás és a tartós smink eléréséhez primerrel tökéletesítsd a bőröd szerkezetét. A pórusminimalizálással egy nagyon egységes felszínt hozunk létre, ami a tartós végeredmény egyik alapja.
  • Válassz tartós szerkezetű folyékony alapozót az arcszíned tökéletesítéséhez, majd transzparens púderrel fixáld le.
Válassz tartós folyékony alapozót Forrás: Thinkstock
  • A szemfestéshez érdemes tartós, dörzsálló vagy vízálló szemhéjkrémeket, szemceruzákat választani.
  • Ha mégis a kevésbé tartós szemhéjpúderre szavaznál, használj alá szemhéjra való báziskrémet.
  • Ha a szemhéjpúdert szemhéjkrémmel vagy -ceruzával egészíted ki, az is tartós hatású tud lenni.
  • A szempillákat is érdemes vízálló termékekkel festeni, ha valóban tartós eredményt szeretnénk elérni.
  • A hagyományos ajakrúzsod is lehet tartós, ha az alapozásnál lealapozod finoman az ajkadat, és púderrel lefixálod, majd ez után kontúrozod. Satírozd az ajkad egészére a ceruzát, így egy stabil alapréteget hozol létre, amin tartósan megmarad az ajakrúzs.
A hagyományos ajakrúzs is lehet tartós Forrás: Thinkstock
  • Használhatsz ajakbáziskrémet is a tartós hatás érdekében.
  • Se szeri, se száma a mattra száradó folyékony ajakrúzsoknak, amik tökéletes komfortérzetet biztosítanak a tartósság tekintetében is.
  • Legvégül érdemes sminkfixálót használni, hogy makulátlanul stabil legyen a megjelenésed.
Imádod az orgonalilát? Így használd a sminkedhezhttp://www.life.hu/trend/20170504-imadod-az-orgonalilat-igy-hasznald-sminkelesben.htmlSzeretnél misztikus tekintetet? Akkor mindenképp próbáld ki ezt a különleges tavaszi színt, ami minden szemszínhez jól illik. Trend--Menyasszonyi ruhák 30 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20170427-menyasszonyi-ruhak-harmincezer-forint-alatt.htmlAhány esküvő, annyiféle költségvetés áll rendelkezésére a házasulandó párnak, így teljesen természetes, hogy valaki akár százezreket is költhet a menyasszonyi ruhára, mások pedig tízezreket. Egyértelműen az utóbbi a nehezebb eset, de valójában ekkor sem kell kétségbeesni, és máris a legrosszabb minőségű esküvői ruhát megrendelni az Aliról. Mi inkább a következőket ajánljuk! Trend--30 éves lett a világ első számú divatbloggere! Hazai pályatársával, Festyvel beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20170426-30-eves-lett-a-vilag-elso-szamu-divatbloggere-chiara-ferragni-hazai-palyatarsaval-festyvel.htmlMa ünnepli 30. születésnapját Chiara Ferragni, az olasz lány, aki nyolc évvel ezelőtt elindította divatblogját, és meghódította vele a világot. Hazai pályatársa, Festy vele egy időben, 2009-ben kezdte a blogolást, amikor az emberek többségének még fogalma sem volt arról, hogy egyáltalán mit jelent ez a szó: blog. Nagyot változott azóta a világ, a blogolásból nemcsak hogy meg lehet élni, de saját kollekciót is lehet csinálni, és még a Vogue címlapjára is fel lehet kerülni, legalábbis Chiara példája ezt mutatja. De mi lehet a célja a leghíresebb magyar divatbloggernek? A Festy in Style bloggerével beszélgettünk! Trend--A hónap sminktrükkje - Dobd fel a napodat egy kis csillogással!http://www.life.hu/trend/20170502-a-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlHa te is imádod a nyolcvanas éveket, akkor ezt a sminket mindenképpen próbáld ki. Ez a korszak az élénk, sőt harsány színek kavalkádjával teremtett valami elképesztően újat. Most újratöltve még izgalmasabb lesz a végeredmény, ha ötvözöd a krémes textúrákat a fényessel. Trend--Így lesz tartós és csókálló a rúzsod - Tippekhttp://www.life.hu/trend/20170418-igy-lesz-tartos-es-csokallo-a-ruzsod-tippek.htmlKi ne szeretne egész nap biztosan tartó piros ajkat, amivel akár még csókot is nyomhat kedvese szájára? Magyarország leghíresebb sminkmestere, Larion Oscar most elárulja a rúzsfixálás fortélyait! TrendOrigoMennyit költ egy nő szépségápolásra? Nem fogod elhinni!http://www.life.hu/trend/20170418-mennyit-kolt-egy-no-szepsegapolasra-most-kiderul.htmlMeglepő felmérés látott napvilágot, a SkinStore ugyanis az amerikai nők szépségápolási szokásait vizsgálta, pontosabban azt, hogy mennyi pénzt adnak ki különböző kozmetikumokra. Ebből kiderült, hogy egy átlagos amerikai nő körülbelül 90 millió forintot is elkölthet szépségápolási termékekre életében, ami félelmetesen nagy összeg. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.