szépségápolás smink ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell megijedni az első apró ráncok láttán. Még időben vagyunk, hogy lassítsuk a folyamatot. Olvasd el a Larion Oscar szépségápolási és sminktitkait!

Ekkor tulajdonképpen a mimikai ráncocskák válnak láthatóbbá, amiket akár fátyolmaszkokkal, pakolásokkal, krémekkel, arcolajokkal tudunk javítani. Fontos a körültekintő, napi bőrápolás a korosztálynak, valamint a bőrtípusnak megfelelő kozmetikumokkal. Itt az idő, hogy elkezdd a szemkörnyékápolókat is használni a még frissebb tekintetért.

Forrás: Thinkstock

Látványos lehet a bőrfiatalítás, ha hámlasztunk. Ennek a legegyszerűbb módja, ha arcradírral kíméletesen eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, és utána kényeztetjük a bőrünket esszenciális arcolajokkal. Érdemes olyan kozmetikumot választani, amiben magas koncentrációban van jelen a hialuronsav, ami vízmegkötő tulajdonságának köszönhetően látványosan kisimítja a bőrünket. Emellett fontos a napi 2-3 liter minőségi folyadékpótlás és a helyes táplálkozás a fiatalos, rugalmas bőr megtartásához.

Ezután jöhetnek a sminktrükkök, amikkel még jobban kihangsúlyozhatjuk üde szépségünket. Fontos, hogy kerüld a vastag, matt textúrákat, mert beülhetnek a mimikai huncutkákba. Ezek helyett válassz fényes, ultrakönnyű, színezett hidratálókrémet vagy HD-finomságú folyékony alapozót az egységes, gyönyörű arcbőr kialakításához. De még mielőtt alapoznál, az alapozó alá tegyél bőrtökéletesítő primert, ami feltölti a szabad szemmel alig észrevehető egyenetlenségeket, így a mimikai ráncocskákat is. Miután szemlátomást halványulnak a ráncocskák, jöhet az alapozás. A fixáláshoz válassz porpúdert, mert sokkal finomabb, mint a kompakt társai, és csak a T-zónádat púderezd le nagyon finoman. Hagyd az arcod többi részét természetesen ragyogni, ettől még frissebb hatása lesz az arcodnak.

Forrás: Thinkstock

Ha a szemkörnyékednél jelentkeznek a ráncocskák, akkor érdemes szemhéjpúderek helyett fényes szemhéjkrémekkel festened a szemed. Ezek sokkal lágyabb hatásúak, és elég rugalmasak a szemhéj finom bőréhez, így nem kell lemondanod a színekről, valamint a szemhéjfestésről sem. Highlighttal elterelő manővert alkalmazhatsz: ezt a finom, fényes textúrát érdemes az arccsontodra tenni, mert lágyítja a bőr kinézetét. Az orcáidat is élénkítsd, érdemes rózsás-barackos krémpirosítóval használni, az arccsont alatt szépen összedolgozva az alapozóval. Így egészségtől ragyogó, üde megjelenése lesz az arcodnak.

Ajkad ápolásáról se feledkezz meg, ez is egy hosszú távú befektetés lehet az ajakráncok ellen, ha hetente leradírozod, majd ajakápolóval kényezteted. Ha friss, fiatalos hatásra vágysz, akkor bátran használj fényes ajakrúzsokat vagy szájfényeket.

Mém lett a 600 ezer forintos zacskóból! Még mindig az IKEA-ról koppintó divatcégen nevetnekhttp://www.life.hu/trend/20170509-mem-lett-a-600-ezer-forintos-ikeatol-koppintott-balenciaga-zsakbol.htmlNéhány hete robbant a hír, miszerint az IKEA pár száz forintért kapható kék bevásárló zacskóját koppintotta le egy luxusmárka, a Balenciaga, és közel 600 ezer forintnak megfelelő összegért árulta. A cég teljesen kinevettette magát, és ahogy az a 21. században lenni szokott, a legújabb mémőrület tárgyává vált. TrendOrigoŐk Hollywood legnagyobb sminkmesterei 1. részhttp://www.life.hu/trend/20170502-ok-hollywood-legnagyobb-sminkmesterei-1-resz.htmlŐk Hollywood sokat irigyelt üdvöskéi. Hogy mi a közös bennük? Bámulatos színészi alakításuk mellett irigylésre méltó módon sminkelik magukat. Lesd el a sztárok szépségtrükkjeit! Trend--Imádod az orgonalilát? Így használd a sminkedhezhttp://www.life.hu/trend/20170504-imadod-az-orgonalilat-igy-hasznald-sminkelesben.htmlSzeretnél misztikus tekintetet? Akkor mindenképp próbáld ki ezt a különleges tavaszi színt, ami minden szemszínhez jól illik. Trend--A hónap sminktrükkje - Dobd fel a napodat egy kis csillogással!http://www.life.hu/trend/20170502-a-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlHa te is imádod a nyolcvanas éveket, akkor ezt a sminket mindenképpen próbáld ki. Ez a korszak az élénk, sőt harsány színek kavalkádjával teremtett valami elképesztően újat. Most újratöltve még izgalmasabb lesz a végeredmény, ha ötvözöd a krémes textúrákat a fényessel. Trend--Így lesz tartós és csókálló a rúzsod - Tippekhttp://www.life.hu/trend/20170418-igy-lesz-tartos-es-csokallo-a-ruzsod-tippek.htmlKi ne szeretne egész nap biztosan tartó piros ajkat, amivel akár még csókot is nyomhat kedvese szájára? Magyarország leghíresebb sminkmestere, Larion Oscar most elárulja a rúzsfixálás fortélyait! TrendOrigoÍgy sminkelj, ha szeretnél éveket fiatalodnihttp://www.life.hu/trend/20170418-igy-sminkelj-ha-szeretnel-eveket-fiatalodni.htmlKi ne szeretne még vonzóbb és fiatalosabb kinézetet? Ha te is így vagy ezzel, akkor kerüld például a túl sok és túl harsány sminket. Egy jól megválasztott smink lehetőség egyéniségünk hangsúlyozására, az önkifejezésre és nem utolsósorban az önbizalom növelésére. Íme, Larion Oscar fiatalító sminktippjei! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.