Íme, a nők, akik már csak ragasztószalagot viselnek

Forrás: Instagram/thekingoftape -
nők ragasztószalag szigetelőszalag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre kevesebb ruhát hordanak az emberek, sőt vannak olyanok, akik már igazából semmit sem vesznek fel. Ezek a lányok például csupán ragasztószalagot viselnek... Lehet, hogy lassan a sztárok is így jelennek majd meg a vörös szőnyegen?!

Fekete ragasztószalag és semmi más: ez lesz talán a jövő buliszerelése, de vannak, akik már ma is ilyen viseletben járnak szórakozni. Joel Alvarez fotós és dizájner az, akinek a fejéből kipattant ez az ötlet, és ő az, aki felragasztja a gyönyörű modellek testére a szigetelőszalagot.

Csak a kényes részeket fedi szalag Forrás: Instagram/thekingoftape

Ezek után ráadásul még el is mennek szórakozni így, ruha nélkül, vagyis a ragasztós "öltözékben". A dizájner szerint ez kihangsúlyozza a női test szépségét, egyszerű anyagokat használva. A gyönyörű, alulöltözött modelleket világszerte várva várják a szórakozóhelyeken, mindenhol hatalmas sikert aratnak – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.