Penelope Cruz szőke lett - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/BACKGRID/Backgrid -
szőke Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Penelope Cruzra gondolunk, egyből a dús, barna hajkoronája jut eszünkbe, de ez a frizura már a múlté. A latin díva szőkére váltott, ezzel a hajszínnel teljesen felismerhetetlen.

A spanyol színésznő egyáltalán nem öregszik, ma is pontosan olyan gyönyörű, mint régen. Az alakja sem változott, pedig néhány éve életet adott kisfiának, akit nagyon ritkán láthatunk. Penelope Cruz az a színésznő, aki nem is sokat változtatott a külsején az elmúlt években, nem váltott őrült hajszínekre és nem kísérletezgetett különböző furcsa öltözékekkel, most azonban igazán megdöbbentette a rajongókat.

Penelope Cruz felismerhetetlen szőke hajkoronával Forrás: NORTHFOTO/BACKGRID/Backgrid

A színésznőt ugyanis világító, szőke hajkoronával kapták lencsevégre a lesifotósok, Penelope Cruz teljesen felismerhetetlen! Természetesen csak egy szerep kedvéért váltott, Donatella Versacét alakítja egy filmben!

Íme, a nők, akik már csak ragasztószalagot viselnekhttp://www.life.hu/trend/20170516-nok-akik-mar-csak-ragasztoszalagot-viselnek.htmlEgyre kevesebb ruhát hordanak az emberek, sőt vannak olyanok, akik már igazából semmit sem vesznek fel. Ezek a lányok például csupán ragasztószalagot viselnek... Lehet, hogy lassan a sztárok is így jelennek majd meg a vörös szőnyegen?! TrendOrigoPucéran pózolt a kamerák előtt Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20170516-puceran-pozolt-a-kamerak-elott-bodi-sylvi-muveszi-fotokon.htmlTeljesen meztelenül állt a fényképezőgép kamerái elé Bódi Sylvi. Az Exek az édenben műsorvezetőjét egy Balin élő brit fotós kapta lencsevégre a tengerparton. Trend--Sokkoló hajtrendek! Te kipróbálnád őket?http://www.life.hu/trend/20170508-a-legfurcsabb-hajtrendek-az-elmult-evekbol.htmlFelsorolásunkban bemutatjuk a legdurvább hajkreációkat, melyeket alkotóik és viselőik is halálosan komolyan gondolnak. Lássuk hát, hogy jutunk el a színváltó hajfestéktől a felcsatolható férfikontyig. Jöjjenek a legsokkolóbb frizuratrendek! Trend--Kate Moss eléggé le van pukkanva: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170515-kate-moss-ijesztoen-nez-ki.htmlDurva képek kerültek napvilágra Kate Mossról. A szexi szőkeség nagyon ijesztően néz ki. TrendOrigoKáprázatos ruhában tündökölt Kate Middleton: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170515-ebben-a-ruhaban-pompazott-kate-middleton.htmlKatalin, Vilmos és Harry teapartit rendezett a hétvégén. A hercegné megjelenése ezúttal is kifogástalan volt. Trend--Kara McCullough lett az Egyesült Államok szépségkirálynője: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170515-kara-mccullough-az-uj-amerikai-szepsegkiralyno.htmlŐ nyerte az Amerikai Egyesült Államok szépségversenyét, de nem csak a megjelenésének köszönheti az első helyezést. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.