Ellie-Jean Coffey lassított felvételen fut piros fürdőruhában - Videó!

Forrás: Instagram/Ellie-Jean Coffey -
lassított felvétel fürdőruha futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellie-Jean Coffey az egész világ fantáziáját felborzolta egyetlen rövidke videóval: a dögös bögyös sztár a tengerparton fut, lassítva, piros fürdőruhában. Pamela Anderson már a múlté!

Igazi Instagram-sztár Ausztráliában Ellie-Jean Coffey, és csak egy lassított felvételt kellett feltennie az Instagramjára ahhoz, hogy az egész világ megismerje. Az egykori Baywatch-fanok most egyébként is lázban égnek a film miatt, ezt a hullámot lovagolta meg a szexi szőkeség.

Ellie-Jean Coffey tehetsége kidomborodik Forrás: Instagram/Ellie-Jean Coffey

Ellie piros, egyberészes fürdőruhát húzott, kiment a tengerpartra, és futott. Mindezt persze lassított felvételen mutatta meg a rajongóknak, akikből egyre több és több van a videó hatására. Pamela Anderson is megirigyelhetné azokat a hullámzó idomokat!

Belevaló, felnőtteknek szóló film lesz az új Baywatch

Alig hasonlít majd a kilencvenes évekbeli tévésorozatra, viszont belevaló, felnőtteknek szóló produkció lesz az új Baywatch-film – erről beszélt Zac Efron, aki Dwayne Johnsonnal együtt szerepel majd a moziban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Radics Gigi került Tóth Gabi helyére az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170517-radics-gigi-az-uj-mentor-az-idei-x-faktorban.htmlVégre kiderült, ki lesz Tóth Gabi helyett a hamarosan újra induló idei X- Faktor női mentora. Ezt a feladatot nem más, mint Radics Gigi fogja betölteni...TV + Sztárok--A 90. Oscar-gálát is Jimmy Kimmel fogja vezetnihttp://www.life.hu/sztarok/20170517-a-90-oscar-galat-is-jimmy-kimmel-fogja-vezetni.htmlHatalmas baki történt az Oscar-gálán, ennek ellenére sem a produceri gárdát, sem a műsorvezetőt nem cserélik le. Ismét Jimmy Kimmel lesz a házigazda.TV + Sztárok--Megyeri Csilla, a rusnyázó műsorvezető csillámporos fenekét riszáljahttp://www.life.hu/sztarok/20170517-megyeri-csilla-csillamporos-feneket-mutogatja.htmlMegyeri Csilla - vagy ahogy mindenki ismeri, a rusnyázós műsorvezető - életét az Édes Életben követhetik nyomon a nézők, ezúttal a fenekét tette közszemlére... TV + SztárokOrigoVolt kedveséért, Ács Beáért aggódik Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20170517-pinter-tibort-exe-miatt-aggodik.htmlAhogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Ács Beatrix rosszul lett egy egyiptomi fotózáson és kórházban kötött ki. Állítólag infarktus okozta a problémát... TV + SztárokOrigoLiptai Claudia szerelme, Pataki Ádám a silány fagylaltok ellen harcolhttp://www.life.hu/sztarok/20170517-liptai-claudia-szerelme-a-silany-fagylaltok-ellen-harcol.htmlPataki Ádám cukrászként fontosnak tartja, hogy minőségi édességet kapjanak az emberek. A nyári szezon sztárjáról, a fagyiról is ez a véleménye. Sok silány minőségűt árulnak, ez ellen venné fel a harcot Claudia szerelme. TV + SztárokOrigoDömsödi Gábort támadják a felújított irodája miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170517-domsodi-gabort-a-felujitott-irodaja-miatt-tamadjak.htmlDömsödi Gábor visszavonult a tévézéstől, jelenleg Pásztó polgármestereként tevékenykedik. Ellenlábasai azzal vádolják, hogy felesleges felújításra pazarolja a pénzt, szerintük fényűző irodát csináltatott magának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.