Ciki divatbakik! Már megint összeöltöztek a sztárok

ciki Hollywood vörös szőnyeg divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár véletlenül összeöltözik. Szerencsére ez viszonylag ritkán fordul elő, habár különböző eseményeken sokszor látunk egyforma darabokat, így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha.

Jennifer Aniston vagy Jennifer Lopez

Jennifer Aniston idei Oscar-gálás ruhája nagy feltűnést keltett, és nemcsak azért, mert fantasztikusan állt rajta, hanem azért is, mert sokaknak igencsak ismerős volt a csillogó, fekete ruhaköltemény. Nem is csoda, hiszen ugyanezt viselte Jennifer Lopez is egy évvel korábban az exférjével közös koncertjén.

Jennifer Aniston és Jennifer Lopez Forrás: AFP, instagram.com/jlo

Kinek állt jobban?

Emily Blunt vagy Lily Collins

Emily Blunt tavaly egy filmpremieren kápráztatott el minket ebben a virágos csodában, Lily Collins pedig év elején viselte egy vörös szőnyeges eseményen ugyanezt. Talán Emily bőrtónusához és hajszínéhez jobban passzolt ez a ruha. Szerintetek?

Emily Blunt és Lily Collins Forrás: AFP

Kinek állt jobban?

Kendall Jenner vagy Emma Roberts

Április 30-án, New Yorkban kapták lencsevégre a lesifotósok Kendall Jennert ebben a cickós pólóban, ami úgy tűnik, Emma Roberstnek is nagy kedvence lett. Ő pár nappal a celeblány és modell előtt viselte.

Kendall Jenner és Emma Roberts Forrás: Northfoto

Kinek állt jobban?

Lupita Nyong'o vagy Beyoncé

2015-ben, a cannes-i filmfesztivál nyitónapján mindenkit elbűvölt Lupita Nyong'o ezzel a káprázatos, ékszerekkel kirakott zöld ruhával, amit Beyoncé pár hónapja viselt szépen gömbölyödő pocakjával.

Lupita Nyong'O és Beyoncé Forrás: AFP, instagram.com/beyonce

Kinek állt jobban?

Cardi B vagy Kirsten Dunst

Két ruha egészen más oldalát mutatta meg Cardi B és Kirsten Dunst. Előbbi inkább sportos outfitet csinált belőle, utóbbi pedig a jól bevált elegáns vonalat hozta.

Cardi B és Kristen Dunst Forrás: Northfoto

Kinek állt jobban?

Selena Gomez vagy Victoria Beckham

Szintén néhány hónap különbséggel viselte ugyanazt a meglehetősen érdekes színű, talán okkersárgának mondható ruhát Selena Gomez és Victoria Beckham. A fiatal énekesnő vagy a stíluskirálynő viselte jobban?

Selena Gomez és Victoria Beckham Forrás: Northfoto

Kinek állt jobban?

Ez 2017 esküvői sminkjehttp://www.life.hu/trend/20170508-2017-eskuvoi-sminkje.htmlTermészetesen az esküvői trendet is utolérte az éppen aktuális, meghatározó irányokat mutató nemzetközi trend, így új őrület tombol a menyasszonyi sminkek terén is. Idén elfelejthetjük a vastag, agyonkontúrozott, matt alapozást, az ékkövekkel megspékelt szemsminket, valamint a vintage szemhangsúlyt. Az új trend ajakhangsúlyos, légiesen fényes. TrendOrigoSokkoló hajtrendek! Te kipróbálnád őket?http://www.life.hu/trend/20170508-a-legfurcsabb-hajtrendek-az-elmult-evekbol.htmlFelsorolásunkban bemutatjuk a legdurvább hajkreációkat, melyeket alkotóik és viselőik is halálosan komolyan gondolnak. Lássuk hát, hogy jutunk el a színváltó hajfestéktől a felcsatolható férfikontyig. Jöjjenek a legsokkolóbb frizuratrendek! Trend--Mém lett a 600 ezer forintos zacskóból! Még mindig az IKEA-ról koppintó divatcégen nevetnekhttp://www.life.hu/trend/20170509-mem-lett-a-600-ezer-forintos-ikeatol-koppintott-balenciaga-zsakbol.htmlNéhány hete robbant a hír, miszerint az IKEA pár száz forintért kapható kék bevásárló zacskóját koppintotta le egy luxusmárka, a Balenciaga, és közel 600 ezer forintnak megfelelő összegért árulta. A cég teljesen kinevettette magát, és ahogy az a 21. században lenni szokott, a legújabb mémőrület tárgyává vált. TrendOrigoEllepik az utcákat a természetellenes ajakfeltöltésekhttp://www.life.hu/trend/20170504-termeszetellenes-ajakfeltoltesek.htmlEgy nemrégiben közreadott felmérés szerint New York utcáin sétálgatva már kétségtelenül kitűnik, hogy szinte minden második ember ajka természetellenes méretű, ami a plasztikai műtétek túlzásainak káros következménye. TrendOrigoMenyasszonyi ruhák 30 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20170427-menyasszonyi-ruhak-harmincezer-forint-alatt.htmlAhány esküvő, annyiféle költségvetés áll rendelkezésére a házasulandó párnak, így teljesen természetes, hogy valaki akár százezreket is költhet a menyasszonyi ruhára, mások pedig tízezreket. Egyértelműen az utóbbi a nehezebb eset, de valójában ekkor sem kell kétségbeesni, és máris a legrosszabb minőségű esküvői ruhát megrendelni az Aliról. Mi inkább a következőket ajánljuk! Trend--Közönséges ruhákból nem volt hiány - Trendjelentés az MTV Movie Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170508-trendjelentes-az-mtv-movie-awardsrol.htmlVasárnap este tartották az MTV Movie & TV Awards díjátadó gálát. Habár az igazán nagy nevek közül kevesen jelentek meg, sokkoló ruhákból ezúttal sem volt hiány. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.