Magyarország Szépe galéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarország Szépe idei versenyzői sem okoznak csalódást, ezúttal aprócska rövidnadrágban villantották meg formás combjaikat.

Kiválasztották Magyarország legszebb 20 lányát, de ők még nem kerülnek mind a döntőbe. Előbb a felkészítő táborban kell bizonyítaniuk, aminek végén négy lány kiesik a versenyből. Az élő műsorba már csak 16 szépség kerül be, közülük választják majd ki hazánk legszebbjét. A lányokat egyszer már láthattuk, de ezúttal forrónadrágban mutatták meg formás combjaikat! Nézd meg, milyen gyönyörűek a Magyarország Szépe indulói!

/1705/K_z_l201751812048

Sarka Kata a Magyarország Szépe indulóiról: ilyenek a lányok!

Sarka Kata akár egy büszke szülő, úgy nyilatkozott a Magyarország Szépe versenyen induló lányokról. Mindegyiküket dicsérte, de amikor rá került a sor, elbizonytalanodott, és bevallotta, hogy ő már nem tartja magát szépnek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.