Aranyhaj és a nagy gubanc Lianne Robinson szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 éves kora óta növeszti haját Lianne Robinson, szőke fürtjei már a térdéig érnek. Nem tud kilépni úgy az utcára, hogy ne Aranyhajhoz hasonlítsák őt.

Lianne Robinson egy átlagos 28 éves nőnek tűnik egészen addig, amíg ki nem bontja a haját. Az anyuka ugyanis olyan hajkoronával rendelkezik, amilyet eddig szó szerint csak a mesében láthattunk. Nem csoda, ha egy Disney-karakterhez hasonlítják lépten-nyomon, hisz pontosan úgy néz ki, mint Aranyhaj.

Lianne Robinson az igazi Aranyhaj Forrás: Instagram/Lianne Robinson

Liannénak szinte olyan hosszú szőke fürtjei vannak, mint a mesebeli szereplőnek, ha kibontja a haját, akkor a térdéig érnek a tincsei. Saját bevallása szerint semmilyen különleges szert nem használ, csak sampont és balzsamot, de szárítani például nem szokta a fürtjeit. Anélkül is több órába kerül neki egy hajmosás - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.