Elizabeth Olsen didkói is megérkeztek Cannes-ba

Forrás: AFP/Valery Hache -
Elizabeth Olsen Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem Susan Sarandon az egyetélten, aki brutális dekoltázst villantott a Cannes-i filmfesztiválon.

2017-ben sincs hiány brutális dekoltázsokból a vörös szőnyegen. A 28 éves Elizabeth Olsen keblei mellett, akinek egyébként a két nővére Mary-Kate és Ashley Olsen, nem lehet elmenni szó nélkül:

Elizabeth Olsen Cannes-ban Forrás: AFP/Valery Hache

Emily Ratajkowski is odatette magát, mások pedig kivillanó combokkal hódítanak Cannes vörös szőnyegén, de lehet, hogy az idei dekoltázsháborút ezegyszer a fiatal Olsen-lány nyeri majd.

Elizabeth Olsen Forrás: AFP/Loic Venance

Érdemes szemezgetni az elmúlt évek didkófotóiból is:

/1405/Dekol20145239327

Hemzsegtek a kivillanó combok Cannes vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/trend/20170518-cannes-voros-szonyegen-a-combok-vittek-a-primet.htmlTegnap este kezdetét vette a 70. cannes-i filmfesztivál. A május 28-ig tartó seregszemlét az Arany Pálma díj átadása zárja majd, de ne szaladjuk ennyire előre, hiszen addig még több vörös szőnyeges esemény is lesz, ahol több hollywoodi sztár is tiszteletét teszi. Nézzük, milyen volt a fesztivált megnyitó vörös szőnyeges bevonulás! TrendAFPMegkezdődött a 70. Cannes-i filmfesztiválhttp://www.life.hu/kult/20170517-megkezdodott-a-70-cannes-i-filmfesztival-beszamolo.htmlArnaud Desplechin Les Fantomes d,Ismael című filmjének díszbemutatójával szerda este hivatalosan kezdetét vette a 70. cannes-i filmfesztivál. Kult--Félmeztelen, egy szál nyakláncban posztolt Cannes-ból Emily Ratajkowkihttp://www.life.hu/trend/20170517-felmeztelen-egy-szal-nyaklancban-posztolt-cannes-bol-emily-ratajkowki.htmlMájus 17-én elkezdődött a Cannes-i filmfesztivál, és erről a rangos eseményről természetesen Emily Ratajkowski és a cicijei sem hiányozhatnak. Trend--Ma kezdődik a 70. Cannes-i filmfesztivál - Öt magyar alkotás is versenyezhttp://www.life.hu/kult/20170517-ma-kezdodik-a-70-cannes-i-filmfesztival.htmlArnaud Desplechin Les Fantomes d'Ismael című filmjének díszbemutatójával veszi kezdetét ma a 70. cannes-i filmfesztivál, amelyre harminchat országból 60 film kapott meghívást az idén.KultOrigoVajna Timi egy luxusyacht előtt pózol: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170521-igy-pozol-vajna-timi-egy-fenyuzo-yacht-elott.htmlHűha! Vajna Timi ezúttal is egy 10 pontos fotót posztolt. Ez aztán a luxus! TV + Sztárok--Vajna Timi magánrepülőt villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20170520-vajna-timea-maganrepulovel-ment-cannes-ba.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Vajna Timi hazatért Amerikából, hogy együtt menjen a férjével Cannes-ba. Nos, úgy fest, odaértek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.