Stacy Martin mellbimbó tapasszal érkezett Cannes-ba: Fotók!

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress -
Cannes-i filmfesztivál mellbimbó tapasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Méretes didkókból és hosszú combokból nincs hiány Cannes-ban, az utóbbi csoport legékesebb példája pedig Kendall Jenner lett, aki egy álomszép ruhában mutatta meg végtelen lábait. Pamela Anderson plasztikszörnyként is tündököl, és megérkezett a vörös szőnyeg első bimbótapasza is.

Stacy Martin angol-francia származású színésznő egy csodás, piros ruhában érkezett, alatta pedig mellbimbó tapasszal takarta le a kebleit:

Stacy Martin mellbimbó tapasszal ment Cannes-ba Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

Nem ez az első alkalom, amikor A nimfomániás című filmmel világhírűvé vált Stacy Martin ruhájával hívta fel magára a figyelmet. A 2016-os BAFTA díjátadón például imádtuk a szerelésének a bársony és a gyöngy játékát, de mégis túl sok volt, nem beszélve a gigantikus dekoltázsról. Lesd meg itt!

Stacy Martin Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress
Tóth Gabi álomszép volt az esküvőnhttp://www.life.hu/trend/20170521-toth-gabi-eskuvon-volt.htmlAzt már tudjuk, hogy a Tóth lányok a hétvégén egy esküvőn vettek részt, hiszen mindketten posztoltak közösségi oldalaikra az eseményről. Trend--Pamela Anderson nem hasonlít magárahttp://www.life.hu/trend/20170521-pamela-anderson-cannes-ban.htmlLegutóbb arról számoltunk be, milyen csodásan néz ki a 49 éves szexbomba. Cannes vörös szőnyegén azonban nem biztos, hogy felismernénk, ha nem lenne a róla készült képek mellé írva a neve... TrendOrigoKendall Jenner végtelen lábai a legszebbek Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20170521-kendall-jenner-cannes-ban.htmlSztárok, akik fogták, és megmutatták a vaginájukat című összeállításunkban írtunk legutóbb Kendall Jennerről, akkor azért, mert korábban láttatni engedte, mi van a combjai között. Most viszont nem arról, hanem végtelen lábairól lesz szó.Trend--Elizabeth Olsen didkói is megérkeztek Cannes-bahttp://www.life.hu/trend/20170521-elizabeth-olsen-cannes-ban.htmlNem Susan Sarandon az egyetélten, aki brutális dekoltázst villantott a Cannes-i filmfesztiválon.Trend--Főszerepben a csupasz mellek - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170519-heti-trendjelentes-szerepel-benne-emily-ratajkowski-jennifer-lopez.htmlA cannes-i filmfesztivál nyitónapja a combokról szólt, de végül a mellhangsúlyos ruhák sem maradtak el a hét második felében. Mutatjuk is a részleteket! Trend--Hosszú Katinkát bizony megfogta a naphttp://www.life.hu/trend/20170520-hosszu-katinkat-megfogta-a-nap.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Hosszú Katinka és csapata a tengerentúlra utazott, hogy ott készüljenek fel a budapesti vízes vébére. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.