Tóth Gabi esküvő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy a Tóth lányok a hétvégén egy esküvőn vettek részt, hiszen mindketten posztoltak közösségi oldalaikra az eseményről.

Tóth Vera zongoristájának, Bérces Viktornak volt az esküvője, amelyre Vera egy testszínű ruhában érkezett, ami nem igazán nyerte el a rajongói tetszését. A kommentelők beszóltak az énekesnőnek, hogy nem áll jól neki a ruhaköltemény, és hogy nem kellene bármit felvennie, csak mert híres ember tervezi... A kommentháború részleteiről itt számoltunk be!

Vera mellett Gabi is ott volt az eseményen, és ő is megmutatta, hogy festett:

SZAMANTA

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

"Esküvőn vagyunk tesóval"

Esküvőn vagyunk tesóval

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Gabi még egy lagzi utáni képet is megosztott az Instáján:

#lagziután

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Hoppá! Többen is beszóltak Tóth Verának - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170521-beszoltak-a-rajongok-toth-veranak.htmlTóth Vera esküvői fotója megosztotta a sztár rajongóit a közösségi oldalán. Egyesek szerint gyönyörű, mások azonban nem így gondolják. TV + SztárokOrigoEsküvői fotót posztolt Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170520-toth-vera-egy-eskuvon-jart.htmlTóth Vera, akivel elképesztő fogyása óta nem lehet betelni, újabb csodaszép képet osztott meg a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Kasszás Erzsinek adta a ruháit Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170520-kasszas-erzsinek-azaz-balazs-andinak-adta-ruhait-toth-vera.htmlTóth Vera nemrég 40 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, így a ruhái egy részét az egyik legjobb barátnőjének, Balázs Andreának, azaz Kasszás Erzsinek adta. A TV2 Mokkájában elmesélték, hogy hogyan zajlott a ruhák átadása. TV + Sztárok--Tóth Verát nem érdekli a családalapításhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-toth-verat-most-nem-erdekli-a-csaladalapitas.htmlAmikor elhatározta, hogy lefogy, és gyomorműtétre vállalkozott Tóth Vera, nem hitte, hogy megváltozott külsejével még nehezebb lesz ismerkednie. TV + SztárokOrigoRadics Gigi került Tóth Gabi helyére az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170517-radics-gigi-az-uj-mentor-az-idei-x-faktorban.htmlVégre kiderült, ki lesz Tóth Gabi helyett a hamarosan újra induló idei X- Faktor női mentora. Ezt a feladatot nem más, mint Radics Gigi fogja betölteni...TV + Sztárok--Gyászol Tóth Gabi - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170516-toth-gabi-gyaszol.htmlTóth Gabi és Vera hatalmas állatbarát hírében állnak. Mindkét énekesnőnek több kis kutyusa is van, akikről naponta posztolnak cuki képeket. Ám ezúttal egyik kedvencüket kénytelenek búcsúztatni.... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.