bikini body Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda jelenleg a festői Miamiban nyaral és nagy szerencsénkre szívesen meg is mutatja magát... bikiniben is. Figyelem! Forró fotók következnek!

A Nagy Duett szőke sztárjára bőven van okunk irigykedni: Miami csodás partjainál tölti idejét és olyan teste van, mint egy brazil szupermodellnek.

Néhány napja láthattuk, hogy Amerikába, annak is a melegebb részére utazott Zimány Linda. Napsütésből, tengerből és fehér homokból nincs hiány a fotóin, már ha tudunk arra figyelni, hiszen a bikinibe bújtatott tökéletes teste minden másról elvonja a tekintetet.

Az egyberészes legalább annyira jól áll rajta, mint a bikini:

An amazing @bernicefashion swimsuit collection coming soon

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Mi megmondtuk!

I am an ocean lover

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Palvin Barbara megbotlott a vörös szőnyegen: Videó!http://www.life.hu/trend/20170525-palvin-barbi-elbotlott-video.htmlPalvin Barbi istennőként tündököl Cannes-ban, profi módon pózol a fotósok kamerái előtt. Ám néha ő is képes megbotlani...TrendOrigoNem szégyenlős a magyar plus size modell Diana Sirokai - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170524-pikans-kepek-a-magyar-plus-size-modellrol.htmlDiana Sirokairól kevesen tudják, hogy egy befutott plus size modell, aki a világ számos pontján kap modell felkéréseket. A fiatal, telt idomú szépség nem szégyenlősségéről híres, sokkal inkább pikáns fotóival hívja fel magára a figyelmet. Tudtátok, hogy magyar? TrendOrigoSusan Sarandon giga mellekkel lépett a vörös szőnyegre- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170518-susan-sarandon-kitette-melleit-foto.htmlMájus 17-én, szerdán kezdetét vette az idei, 70. alkalommal megrendezésre kerülő Cannes-i Filmesztivál, a sztárok pedig csak úgy önzönlenek a festői szépségű helyszínre. Ezúttal Susan Sarandon dobta ki bájait a fotósok előtt... Trend--Károly herceg Vilmosról és Katalinról vallotthttp://www.life.hu/trend/20170413-karoly-herceg-szerint-izlestelen-volt-katalin-es-vilmos.htmlKároly herceg életrajzi könyve sok érdekes és meghökkentő információt is tartalmaz, amit eddig senkinek sem mondott el. Ezúttal fiáról, Vilmosról és annak feleségéről, Katalinról derültek ki érdekes részletek.... Trend--Demcsák Zsuzsa cáfolja a róla szóló híreket- Videó!http://www.life.hu/trend/20170331-demcsak-zsuzsa-elarulta-mi-az-igazsag-plasztikai-mutet-video.htmlDemcsák Zsuzsa élőben cáfolta a róla szóló híreszteléseket: nem plasztikáztatott. TrendOrigoOscar-gála: John Legend felesége, Chrissy Teigen ismét megmutatta bájaithttp://www.life.hu/trend/20170227-oscar-gala-john-legend.htmlElkezdődött az idei Oscar gála. Úgy tűnik villantásokból sem lesz hiány. Chrissy Teigen ezúttal égigérő combokat villantott. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.