Világhírű divattervező oldalán gálázott a magyar topmodell Cannes-ban - Heti trendjelentés

Axente Vanessa Palvin Barbi vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten bőségesen el voltunk látva vörös szőnyeges eseményekkel. Vasárnap éjjel kezdtünk a Billboard-díjátadóval, majd jöttek a cannes-i események, mint az amfAR-gála. Mutatjuk is a részleteket!

Magyar modellek

Axente Vanessa és Palvin Barbi is nagy feltűnést keltettek Cannes-ban. Barbit több ruhában is megcsodálhattuk a vörös szőnyegen, és még apró botlását is imádtuk. Axente Vanessa ruhája is hatalmas feltűnést keltett, ráadásul kísérője miatt is rá irányult a figyelem. Ez nem is csoda, hiszen a kísérője nem kisebb tervező volt, mint Jean-Paul Gaultier.

Axente Vanessa, Palvin Barbi Forrás: AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

Balmain kétszer

Mióta Olivier Rousteing a Balmain kreatív igazgatója, elképesztő sikereket ér el a divatcég. Olivier kreációit egyszerűen imádja a nagyközönség, és persze a celebek is. A L'Oréal cannes-i eseményén két modell is Balmaint viselt, ráadásul elég hasonló stílusú darabot. Íme, Bianca Balti és Irina Shayk:

Bianca Balti, Irina Shayk Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Tollmánia

Nem gondoltuk volna, de a tollakkal kombinált ruhák elképesztő lendülettel tértek vissza a divatba. Ezúttal két kevésbé jó megoldást mutatunk Lara Stone modelltől és Elena Anaya színésznőtől. Habár Lara szoknyája nem is rossz, a hozzá társított öv és mélyen dekoltált felső nem volt a legjobb választás. Elena outfitje pedig úgy ahogy van, egy hatalmas tévedés, egy rendetlenül egymásra rétegzett borzalom.

Lara Stone, Elena Anaya Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

Katy Perry új stílusa

Katy Perryvel nagyot fordult a világ, miután szakított Orlando Bloommal. Levágatta a haját, és a stílusa is sportosabb irányt vett. Kíváncsiak vagyunk, merre tart az énekesnő!

Katy Perry stílust váltott Forrás: AFP, Northfoto

Neked bejön az új stílus?

Még a meztelenkedő Bella Hadidot is lenyomták a magyar modellek Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20170526-meg-a-meztelenkedo-bella-hadidot-is-lenyomtak-a-magyar-modellek-cannesi-amfar-galan.htmlAhogy minden évben, idén is a cannes-i filmfesztivál utolsó napjain rendezték meg az amfAR-gálát. A HIV betegekért alapítvány támogatásával szervezett esten hemzsegtek a hírességek és a modellek, de közülök is kiemelkedtek a magyar szépségek. TrendAFPEzért imádjuk a szeplőket! Emeld ki őket a sminkeléskorhttp://www.life.hu/trend/20170509-ezert-imadjuk-a-szeploket-emeld-ki-oket-a-sminkeleskor.htmlHa szeplős az arcod, akkor ne rejtegesd! Most ráadásul nemzetközi szépségtrend lett, láthattuk az idei párizsi divathéten is, hogy a smink központi elemévé vált a szépségpöttyök kiemelése. Trend--Ez lesz a legújabb trend? Felemás cipőkben járnak a celebek!http://www.life.hu/trend/20170508-felemas-cipokben-jarnak-a-celebek-ez-lesz-a-legujabb-trend.htmlA legújabb cipőtrend érdekes meglepetéseket hozott. Habár nem számít abszolút újdonságnak a felemás cipők viselése, hiszen az elmúlt években feltűntek egyszer-egyszer a vörös szőnyegen, most viszont újra nagy keletje lehet az extravagáns hóbortnak. TrendOrigoA tartós smink 10 titkahttp://www.life.hu/trend/20170509-a-tartos-smink-titkai-larion-oscartol.htmlKi szeretné, ha fél nap után már elmozdulna a sminkje a helyéről? Ez a legrosszabb dolog, amit a sminkelés kapcsán el tudunk képzelni. De nem is kell ennek megtörténnie: a tökéletes előkészítésen múlik minden. TrendThinkstockSokkoló menyasszonyiruha-trendek! Te bevállalnád valamelyiket?http://www.life.hu/trend/20170509-menyasszonyi-ruha-trendek-2018ra.htmlVégre bemutatták a 2018-as menyasszonyiruha-trendeket, amelyek bőven tartogattak meglepetéseket. Te bevállalnád valamelyiket az esküvődre? TrendOrigo40 éves lett a vad angyal, Natalia Oreirohttp://www.life.hu/trend/20170508-40-eves-lett-natalia-oreiro-a-vad-angyal.html2000 márciusában, a legnagyobb szappanopera-kultusz idején kezdték el vetíteni hazánkban a Vad angyal című sorozatot, amit két évvel azelőtt kezdtek el forgatni Argentínában. A cserfes, nyitott szívű fiatal főszereplő, Natalia Oreiro minden tévénéző szívébe belopta magát alakításával, olyannyira, hogy 20 év után is a Vad angyal főcímdala jut eszünkbe a színésznőről, aki ma ünnepli 40. születésnapját. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.