Kendall Jenner topless
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendall Jenner le sem tagadhatná, hogy a szelfikirálynő, Kim Kardashian testvére. Bármit megragad, csak, hogy felhívja magára követői figyelmét. Ezúttal tényleg durva fotót posztolt.

Az idősebbik Jenner-lány, Kendall híres rendhagyó szelfijeiről, ám ezúttal valóban meghökkentő képet posztolt közösségi oldalára. Csípőig (!) érő narancs színű csizmában, a manapság megint divatba jött derékig érő farmernaciban fotózta magát a tükör előtt. Felül pedig semmit sem viselt....csupán karjával takarta formás melleit.

playing dress up

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés,

A celeblány korábban egyébként már a punciját is megmutatta!

Minden Kendall Jennerről szól a Cannes-i filmfesztiválon

Sztárok, akik fogták, és megmutatták a vaginájukat című összeállításunkban írtunk legutóbb Kendall Jennerről, akkor azért, mert korábban láttatni engedte, mi van a combjai között. Most viszont nem arról, hanem végtelen lábairól lesz szó.
Tavasztündérként pózolt Palvin Barbi-Fotó!http://www.life.hu/trend/20170526-palvin-barbi-hercegnokent-tundokolt-cannes-ban.htmlPalvin Barbi nem tud hibázni: hol hattyúként, hol dögös rocker lányként, hol pedig tavasztündérként pózol a Cannes-i Filmfesztiválon. Utóbbi ruháját szívesen elfogadnánk! Trend--Zimány Linda tökéletes testet villantott- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170525-zimany-linda-tokeletes-teste-bikiniben-foto.htmlZimány Linda jelenleg a festői Miamiban nyaral és nagy szerencsénkre szívesen meg is mutatja magát... bikiniben is. Figyelem! Forró fotók következnek! Trend--Palvin Barbara megbotlott a vörös szőnyegen - Videó!http://www.life.hu/trend/20170525-palvin-barbi-elbotlott-video.htmlPalvin Barbi istennőként tündököl Cannes-ban, profi módon pózol a fotósok kamerái előtt. Ám néha ő is képes megbotlani... TrendOrigoNem szégyenlős a magyar plus size modell Diana Sirokai - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170524-pikans-kepek-a-magyar-plus-size-modellrol.htmlDiana Sirokairól kevesen tudják, hogy egy befutott plus size modell, aki a világ számos pontján kap modell felkéréseket. A fiatal, telt idomú szépség nem szégyenlősségéről híres, sokkal inkább pikáns fotóival hívja fel magára a figyelmet. Tudtátok, hogy magyar? TrendOrigoKiss Ramóna az új munka mellett vadiúj külsőt is villantotthttp://www.life.hu/trend/20170518-kiss-ramona-teljesen-megvaltozott.htmlKiss Ramóna az X-Faktor sajtótájékoztatóján több szempontból is meglepetést okozott rajongóinak: új munkát és új külsőt is villantott... Trend--Tóth Vera elképesztő átalakulása - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170412-toth-vera-elkepeszto-atalakulasa-foto.htmlHol van már az egykor duci Tóth Vera?! Rá sem lehet ismerni az énekesnőre, úgy tündököl legújabb kampányában, mint egy hivatásos modell. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.