Ilyen káprázatos menyasszony volt Debreczeni Zita - Fotó!

esküvő Gianni Annoni Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos modell romantikus hangulatú fotót osztott meg a közösségi oldalán a követőivel: mindenki imádja az esküvői képet. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Debreczeni Zita és kedvese gyönyörű esküvőt rendezett, és már nászúton is voltak. Zita annak idején nem sokat mesélt a közeledő nagy esemény részleteiről, de utólag már egyre többet tudhatnak meg a rajongói is.

Mint kiderült, egy olaszországi síparadicsomban keltek egybe, és áprilisban már mi is láthattunk képet a nagy napról. Most pedig egy újabb fotó került napvilágra, amelyen a menyasszonyi ruhában tündöklő sztárt láthatjuk. A képhez írt szövegben sokaknak köszönetet mond, akik szebbé varázsolták a nagy napot:

"Rengeteg csodàlatos embernek kell megköszönnünk hogy szebbé varàzsoltàk a mi legfontosabb napunkat! Óriàsi segítség volt minden apró odafigyelés, munka, kedvesség!"

Gianni és Debreczeni Zita Velencében vannak nászúton!

Gianni és Debreczeni Zita egy szupertitkos esküvőn vannak túl, amiről egy fotó sem került ki, de szerencsére a nászútjukat nem rejtegetik ennyire: Velencében romantikáznak. Fotók!

Novák Angéla nagyon megváltozott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170526-novak-angela-meztelen-fotokat-villantott.htmlNovák Angéla ismét nagyot újított a külsején, és nem sajnálta megmutatni a közönségének is a változást. Trend--Ciki divatbakik! Már megint összeöltöztek a sztárokhttp://www.life.hu/trend/20170518-ciki-divatbakik-mar-megint-osszeoltoztek-a-sztarok.htmlNincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár véletlenül összeöltözik. Szerencsére ez viszonylag ritkán fordul elő, habár különböző eseményeken sokszor látunk egyforma darabokat, így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. Trend--5 dolog, amiért megéri megtanulni sminkelnihttp://www.life.hu/trend/20170515-5-dolog-amiert-megeri-megtanulni-sminkelni.htmlA sminkelés nemcsak néhány termék felhasználása az arcodon, valójában a smink az egyediség és az önkifejezés lehetőségét rejti. Íme 5 dolog Larion Oscar sminkmestertől, ami miatt érdemes elsajátítani a fogásokat! TrendOrigoSmink nélkül szelfizett Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20170528-smink-nelkul-szelfizett-toth-gabi-megosztotta-a-kovetoit.htmlFestetlen arccal mutatta meg magát Instagramján Tóth Gabi. A reakciók, amik a képhez érkeztek finoman szólva is elég szélsőségesek... Trend--Kendall Jenner topless szelfit lőtt- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170526-kendall-jenner-felmeztelen-fotozta-magat.htmlKendall Jenner le sem tagadhatná, hogy a szelfikirálynő, Kim Kardashian testvére. Bármit megragad, csak, hogy felhívja magára követői figyelmét. Ezúttal tényleg durva fotót posztolt. TrendOrigoFókuszban a szemöldökhttp://www.life.hu/trend/20170523-fokuszban-a-szemoldok-tetovalas.htmlBizonyára sokunkat foglalkoztat a gondolat, hogyan tudnánk a lehető legtökéletesebb módon formázni szemöldökünket úgy, hogy közben megőrizzük természetes mivoltát is. Nos, ebben adunk most egy kis segítséget... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.