Jaksity Kata és Bombera Krisztina ugyanabban a ruhában vezettek műsort

Forrás: ATV -
ruha Bombera Krisztina Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ATV két műsorvezetője ugyanazt a ruhát viselte egy azon napon. Jaksity Kata és Bombera Krisztina jót nevetett a történteken, amiről kiderült, hogy egy szerencsétlen véletlen műve.

Bombera Kriszta és Jaksity Kata jóban vannak, még a ruháikat is megosztják egymással, ha éppen arra van szükség. Az ATV két műsorvezetőjével éppen ez történt nem is olyan rég, csakhogy nem a civil életükben, hanem műsorvezetőként. Kata és Kriszta egy azon nap viselték ugyanazt a darabot, még szerencse, hogy két különböző műsorban.

Jaksity Kata és Bombera Krisztina ugyanabban a ruhában vezettek műsort Forrás: ATV

Reggel Bombera Krisztinán volt a virágos ruha, este pedig már Jakstiy Kata vezette ugyanabban a darabban a híradót. Természetesen kiderült, hogy nem spórolni akartak a ruhákon, mindössze véletlen volt a csere.

Az öltöztető véletlenül adta Krisztára a Kata számára kikészített ruhát,

a műsorvezetők pedig jót nevettek a történteken. "Véletlenül az egyik műsorvezetőnk a másik ruháját vette fel. De nem volt ebből baj, utólag ők is jót nevettek rajta" - mondta Német Szilárd a Borsnak. A bakit eredetileg a commet:com egyik olvasója szúrta ki.

Gáspár Evelin fürdőruhára vetkőzött- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170529-gaspar-evelin-furdoruhaban-pozolt-foto.htmlGáspár Evelin egyre jobb formában van és ezt meg is mutatta követőinek... TrendOrigoVV Zsófi szexi, fehérneműs fotón pózolhttp://www.life.hu/trend/20170529-dogos-aktfoton-pozol-vv-zsofi.htmlA fiatal szépség ledobta a textilt, és ezzel sikerült magára vonnia férfi rajongói figyelmét.Trend--Ciki divatbakik! Már megint összeöltöztek a sztárokhttp://www.life.hu/trend/20170518-ciki-divatbakik-mar-megint-osszeoltoztek-a-sztarok.htmlNincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár véletlenül összeöltözik. Szerencsére ez viszonylag ritkán fordul elő, habár különböző eseményeken sokszor látunk egyforma darabokat, így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. Trend--Ilyen káprázatos menyasszony volt Debreczeni Zita - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170529-csodalatos-menyasszony-volt-debreczeni-zita.htmlA csinos modell romantikus hangulatú fotót osztott meg a közösségi oldalán a követőivel: mindenki imádja az esküvői képet. TrendOrigoPamela Anderson átlátszó ruhában, nedvesen pózol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170529-pamela-anderson-atlatszo-ruhaban-nedvesen-pozol.htmlPamela Anderson arca ugyan felismerhetetlen, teste viszont még mindig a régi. A színésznő átlátszó ruhájában mártózott meg a tengerben, és őrülten dögös volt mindeközben!Trend--Smink nélkül szelfizett Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20170528-smink-nelkul-szelfizett-toth-gabi-megosztotta-a-kovetoit.htmlFestetlen arccal mutatta meg magát Instagramján Tóth Gabi. A reakciók, amik a képhez érkeztek finoman szólva is elég szélsőségesek... Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.