Elhízott testét rejtegeti Rihanna: Fotók!

fotó hízás terhes Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mi csodálatos Rihannánk mostanában nincs jó formában. A szuperszexi énekesnő elveszítette egykori bomba alakját. De vajon miért? 

A 29 éves sztár még tiniként robbant be a zeneiparba, és nem csak a különleges hangjának köszönheti a hírnevét. A nyolcszoros Grammy-díjas barbadosi énekesnő olyan ártatlan bájjal rendelkezett, amilyet csak nagyon riktán látni.

Pillanatok alatt férfiak és nők kedvence lett, hiszen a szépsége mellett sorra jelentek meg a jobbnál jobb dalai is. Most azonban úgy tűnik,

mintha kicsit megcsömörlött volna.

Egyre több nyilvános megjelenésén rejtegeti a külsejét, hatalmas textíliákba bugyolálja magát, mintha titkolnivalója lenne.

Ez a felvétel is jól mutatja, hogy a sztár nem szívesen mutogatja magát Forrás: AFP/Alain Jocard

Pedig nemrég megvillantotta az új pasiját is, vagyis elméletileg nincs oka szégyenkezni, hiszen sikeres a férfiaknál is. De a sztár valamilyen okból mégis nagyon figyel arra, hogy véletlenül se látszódjanak az idomai.

A Cannes-i Filmfesztiválon viselt alkalmi ruhája sem mutat semmit az énekesnő külsejéből Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

Vajon mi lehet a háttérben? Egyszerűen csak felszedett néhány kilót, és nem akarja lerombolni az emberekben kialakított képet? Vagy esetleg áldott állapotban lenne?

Íme egy május 22-én, New Yorkban készült kép Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

Rihanna mellbimbóit most pár centiméterről is megcsodálhatod

Rihanna mellbimbói szinte kiszúrják a szemünket a legutóbbi Instagram fotóján, de kicsit úgy vagyunk vele, hogy ha ez az utolsó, amit látunk ebben az életben, hát legyen! Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.