Így nézett gyerekként Jessica Biel: Fotó!

fotó kislány gyermekkor Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te vajon megismernéd a szexi sztárt? Íme egy fotó Jessica kistinédzser korából. 

Jessica Biel nem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalán. A 35 éves nőről mostanában az anyaság kapcsán hallani a legtöbbet, hiszen minden idejét a tündéri kisfia tölt ki. A csöppség már nagyon sokat nőtt, és az édesanyja is szuper formában van, bár Jessica már a szülés után pár hónappal is brutál jó alakot villantott.

Természetesen a híres sztárapuka, Justin Timberlake is nagyon büszke a gyönyörű családjára. Ezt bizonyítja az Anyák napja alkalmából közzétett posztja is, melyben megható szavakkal írta, le hogy miért is csodálja a feleségét annyira.

A híres édesanya ezúttal egy kis retrót mutatott a követőinek, egy olyan fotó formájában, amilyet még sosem láthattak korábban. Jessica kivillantotta gyermekkori énjét, és ezzel a képpel fél nap alatt 50 ezer kedvelést zsebelt be.

Attention all aspiring models: this is an excellent pose… if you wanna look like you have no clue what you’re doing. #tbt

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés,

A hónap színe: a pipacspiroshttp://www.life.hu/trend/20170518-a-honap-szine-a-pipacspiros.htmlItt a június, ideje feldobni a ruhatárunkat egy igazán élénk színnel. Ebben a hónapban a pipacs inspirálta a választásunkat, ami kifejezetten érdekes árnyalat, hiszen egy mélyebb pirosról van szó, amiben mégis van némi narancsos hatás. Trend--Kiszel Tünde rózsaszín hajat villantott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170601-kiszel-tunde-rozsaszin-hajkoronaval-tundokol.htmlNem mindennapi frizurát villantott Kiszel Tünde. A sztáranyuka elárulta, hogy minek köszönhető a különleges színválasztás. Trend--Marilyn Monroe 7 gondolata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170516-marilyn-monroe-het-gondolata-a-szepsegrol.htmlMa ünnepelné 91. születésnapját az 50-es évek szexszimbóluma és szépségideálja, Marilyn Monroe. A bájos színésznő mindenkit elkápráztatott, pedig a vidám felszín felett szomorú tragédiák árnyékolták be az életét. Születésnapja alkalmából most a női szépségről alkotott gondolatait szedtük össze. Trend--A 10 éves Tóth Diána nemzetközi szépségversenyt nyerthttp://www.life.hu/trend/20170531-10-eves-toth-diana-nemzetkozi-szepsegversenyt-nyert.htmlA 10 éves Tóth Diána Grúziában versenyzett több ország apró szépségével, és nagy elismerésben részesült: elnyerte a Best Princess of the Europe Winner címet! A zsűriben ráadásul két magyar kisfiú is helyet foglalt: Kovács Tamás Péter és Kovács Benjámin Dávid is pontozta a versenyzőket. TrendOrigoÍgy sminkelj, ha megjelentek az első apró ráncokhttp://www.life.hu/trend/20170515-igy-sminkelj-ha-megjelentek-az-elso-apro-rancok.htmlNem kell megijedni az első apró ráncok láttán. Még időben vagyunk, hogy lassítsuk a folyamatot. Olvasd el a Larion Oscar szépségápolási és sminktitkait! TrendThinkstockVV Zsófi szexi, fehérneműs fotón pózolhttp://www.life.hu/trend/20170529-dogos-aktfoton-pozol-vv-zsofi.htmlA fiatal szépség ledobta a textilt, és ezzel sikerült magára vonnia férfi rajongói figyelmét.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.